Nieuwe klanten nodig?

Op zoek naar nieuwe klanten? Bij Bobex krijgen we elke dag aanvragen van particulieren en bedrijven die een vakman, specialist of leverancier nodig hebben voor allerlei producten of diensten zoals het plaatsen van isolatie, zonnepanelen, veranda's, gevel- of dakwerken maar ook tankkaarten, fruit op het werk, leasing van auto's, betaalterminals enz.

Ja, ik wil nieuwe klanten vinden via Bobex

Verspil geen seconde aan shoppers, valse aanvragen en mensen die gewoon een richtprijs zoeken. Wij bellen elke lead op, kiezen voor u de beste leads en maken de klant warm voor een afspraak ter plaatse. U krijgt enkel serieuze aanvragen uit uw regio en in uw werkgebied met mogelijke afspraakmomenten. Gewoon even de afspraak bevestigen en u kan uw product verkopen.
Schrijf u hier in en wij contacteren u snel met een vrijblijvend voorstel:

1. Beschrijf uw bedrijf

* 1. Wat is uw activiteit?
 
* 2. Hoe groot is uw commerciële dienst (aantal verkopers)?
 
 
* 3. In welke regio bent u actief?
 
 

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Vind nieuwe klanten in uw regio

Verlies geen tijd meer met prospectie. Wij brengen u direct in contact met geïnteresseerde kopers uit uw regio. Of u nu enkel klanten zoekt in uw provincie, heel Vlaanderen of heel België, wij vinden de juiste klanten voor uw zone en activiteit. Wij kiezen voor onze gebruikers dus de beste leverancier voor hun regio. U als leverancier verliest anderzijds geen tijd aan prospecten buiten uw regio of filters.

Kwaliteit is ons paradepaardje

Bij Bobex dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij valideren elke aanvraag na telefonisch contact. Jawel, we bellen elke aanvraag na. We vragen wat de mensen juist zoeken en testen of ze wel echt iets willen aankopen. Wist je dat we elke maand de helft van onze aanvragen in de vuilbak smijten? Onze klanten krijgen dus enkel gegevens van prospecten met een echte aankoopintentie.

Een duurzame relatie

Bobex kiest telkens voor kwaliteit. Innoveren zit in ons DNA en zo zorgen wij ervoor dat u sterker staat op de markt. Wij kiezen steeds voor een lange termijn samenwerking die voor beide partijen winstgevend is. U staat steeds in contact met een vaste contactpersoon die u begeleidt en helpt. Samen volgen jullie regelmatig de resultaten op. Toch nog een slechte lead gekregen? Geen nood, we lossen dit op en zorgen dat het niet nog eens voorvalt.

Een samenwerking op maat

Bij Bobex werken we op maat van de klant. U bekijkt samen met uw accountmanager uw criteria en stelt alles af op maat van uw bedrijf. U bent specialist in binnenmuur-isolatie zonder kennis van spouwmuurisolatie? Geen probleem. Een week ziek of op vakantie naar de Bahama's? Ook geen probleem, wij passen uw account aan.
Op zoek naar nieuwe klanten?
Leverancier worden