Specialisten in Condensatieketel actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Condensatieketel in regio Oost-Vlaanderen

Condensatieketel voor een pand in Ninove
 Ninove (Oost-Vlaanderen)

We zouden graag een nieuwe ketel laten plaatsen. Onze huidige ketel is nu 8 jaar oud en werkt niet meer goed. We verkiezen een gasketel. De plaatsing van de ketel zal samenlopen met de renovatie van het huis.

Nieuwe condensatieketel plaatsen te Maarkedal
 Nukerke (Oost-Vlaanderen)

Ik heb een zelfstandige zaak (kapsalon) en mijn stokoude mazoutketel heeft het begeven. Door corona en lockdown zou leasen voor mij een betaalbare oplossing zijn. Ketel is voor de cv in mijn woning en warm water over het hele gebouw.

Condensatieketel en centrale verwarming plaatsen in Hofstade
 Gijzegem (Oost-Vlaanderen)

Het gaat om een oude herenwoning die verticaal in twee woondelen is gesplitst. Eén woondeel wordt verhuurd en
heeft nu verwarming dmv aparte gaskachels in elke kamer. De ketel staat in de garage en dient vervangen te worden door een nieuwe met rookgasafvoer via oude schoorsteen. De oude stenen schoorsteen op het dak dient vervangen te worden door een moderne doorvoer. Volgende kamers dienen verwarmd te worden dmv radiatoren: slaapkamer, bureau, kleine badkamer, keuken, living. De ketel levert ook het warm water. Installatie volledig in opbouw. Aansluitingen voor keuken al aanwezig. Andere aansluitingen vrij eenvoudig te leggen.

Herstellen of vervangen van onze Bulex boiler
 Gavere (Oost-Vlaanderen)

Onze bulex boiler is 13 jaar, er zit een verlies op en de technicus van Bulex zei dat we best bekijken om een stuk te vervangen of een nieuwe te plaatsen. Graag hadden wij een prijsofferte.

Nieuwe condensatieketel voor een woning in Herzele
 Herzele (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van een oude aardgasketel door een nieuwe condensatieketel. De huidige ketel is 10 jaar oud en staat in de hal.