Welkom bij Blindu Ovidiu

Over ons


Is het u opgevallen dat u altijd als het tijd is om op te warmen merkt dat uw radiator niet meer in orde is? Om dit ongemak te voorkomen, verwelkomen wij u in ons kantoor aan de Langeweg om te weten te komen wat uw wensen zijn. Wij zijn een werkplaats van ambachtelijke verwarmingsmonteurs met jarenlange ervaring in het repareren en reviseren van huishoudelijke installaties.

de knowhow van ons team

Welk verwarmingssysteem u (of uw gevolmachtigde) ook gebruikt, wij hebben de expertise in huis om de diffusie-installaties en de cinderellaketel te installeren, te reviseren of te repareren. We kunnen ook de verwarmingscapaciteit van uw huidige systeem controleren om te bepalen of een vervanging nodig is. Onze expertise met betrekking tot hun onderhoudsvoorwaarden laat ons toe om in te grijpen op de verschillende verwarmingscategorieën.

Als u een condensatieverwarmer gebruikt

Dit type verwarming wordt steeds populairder dankzij de hoge thermische capaciteit. Het is mogelijk om een condensatieverwarmingssysteem te verkrijgen door een reeds geïnstalleerde centrale verwarming aan te passen. Dit systeem vereist echter een frequente controle van de stroomvoorziening.

Als u gebruik maakt van centrale verwarming

Dit systeem bestaat uit een generator die een warmteoverdrachtvloeistof verwarmt. Dit kan een gas-, olie- of houtpelletketel of een warmtepomp zijn. Het is ook mogelijk om te kiezen voor meer milieuvriendelijke elektrische ketels. Wij kunnen u de aard van de werkzaamheden die nodig zijn voor de installatie van dit systeem laten zien, evenals de frequentie van het uit te voeren onderhoud.

Als u gebruik maakt van een vloerverwarmingssysteem

Dit model staat ook bekend als "vloerverwarming" en maakt het mogelijk om uw huis met veel minder energie te verwarmen dan andere verwarmingssystemen. Het gebruik ervan wordt echter aangegeven afhankelijk van het type gebouw dat verwarmd moet worden en de vloerbedekking die het zal bedekken. Daarom presenteren wij u de gebruiksvoorwaarden voor een optimaal comfort.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als u de voordelen van elke verwarmingsinstallatie, de aandachtspunten en een gratis schatting van de kosten, de omvang en de duur van de uit te voeren werkzaamheden wilt weten, staan wij elke weekdag van 9.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking. Wij kunnen u ook, na bestudering van uw situatie, aangeven welke stappen u moet nemen om te profiteren van financiële steun om een aanvraag in te dienen voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij zullen u zo snel mogelijk een schatting geven of met u een afspraak maken om een inventarisatie te maken van het gebouw dat u wenst te verwarmen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Blindu Ovidiu
LANGEWEG 36 
B-1790 Affligem, Belgium
BTW: 0664508891
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.