Welkom bij Be-Secure

Over ons


Voel je je niet meer veilig in huis of op de werkvloer en wil je daarom de nodige maatregelen nemen? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Be-Secure in te schakelen, de specialist in alarm- en beveiligingssystemen.

Onze firma is gelegen in Aalst en we zijn actief in en rond de regio Oost-Vlaanderen. We zijn nog maar vrij recent opgestart, maar dat wil geenszins zeggen dat we geen ambitie koesteren om uit te groeien tot een van de meest toonaangevende spelers in de sector.

Bij Be-Secure hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd om de best mogelijke verstandhouding te onderhouden met ons cliënteel en ons ervan te garanderen dat ze na die ene klus de weg blijven terugvinden naar ons.

Om te slagen in deze opzet, werken we enkel met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Daarnaast scholen we ons op bepaalde momenten bij. Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en zijn we in staat om tijdig te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Lijkt ons aanbod je wel wat, maar mis je voorlopig dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers helpt je met de glimlach verder en zal er alles aan doen om optimaal tegemoet te komen aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Be-Secure ligt de focus voornamelijk op alarmsystemen en beveiligingssystemen. De veiligheid van jezelf, je gezin en je werknemers waarborgen is onze prioriteit. Voor onze klussen gebruiken we uitsluitend materiaal van topkwaliteit, houden we een efficiënt tempo aan en vragen we eerlijke prijzen.

Niets dat zo effectief is om de dieven af te schrikken als een alarm. Je waakt er enerzijds mee over je dierbaren, maar anderzijds ook over je eigendommen. Je hoeft absoluut niet te vrezen dat je je geen alarminstallatie kan permitteren vermits we modellen in de aanbieding hebben die afgestemd zijn op ieders budget.

Een beveiligingssysteem werpt eveneens z’n vruchten af. Je kan ervoor opteren om enkel een alarm- of camerabewaking te laten plaatsen of een combinatie van beiden. Rekening houdend met het type gebouw (bedrijf of privé) en het totale te beveiligen oppervlak komt Be-Secure met de ideale oplossing voor de dag.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Be-Secure
Kleindriesstraat 3 
9310 Aalst, Belgium
BTW: BE0662866920
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.