Welkom bij Beligreen

Over ons


Beligreen specialiseert zich in isolatie en zonnepanelen. Wij staan voor u klaar om uw energiefactuur te doen dalen als een baksteen in water. Wenst u een grootschalig zonnepaneelpark voor uw bedrijf of wilt u maar enkele panelen om in de zomer wat extra energie op te wekken? Beligreen zorgt ervoor. Naast zonnepanelen zijn we ook gecertificeerd om spouwmuurisolatie aan te brengen. Deze isolatie in uw tussenmuren zouden voor iedereen een blinde investering moeten zijn. Voor u toch ook?


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom kiezen voor zonnepanelen? Momenteel zijn ze bijzonder populair en dat valt ook alleen maar te begrijpen. Er zijn namelijk verschillende voordelen gebonden aan deze duurzame vorm van energie-opwekking.

 • Eerst en vooral hebt u veel minder kosten, want de zon is altijd aanwezig. De stroom die u dankzij de zon opwekt, is dan ook gratis. Maakt u zich zorgen dat de zon niet genoeg schijnt in België? Geen zorgen, want enkel daglicht is genoeg!
 • U zal automatisch bewuster omgaan met stroom, waardoor er een lager stroomverbruik zal zijn. Uiteraard is dit goed voor uw portefeuille, maar zeker ook voor het milieu.
 • Enkele (fossiele) energiebronnen kunnen wel eens slecht zijn voor het milieu en zeker als ze gepaard gaan met een CO2 uitstoot. Bij zonnepanelen hoeft u zich daar geen zorgen om te maken, want deze worden geproduceerd op milieuvriendelijke wijze. Er is dus geen sprake van broeikasgassen of CO2 uitstoot.
 • Zonnepanelen installeren is een investering, maar wel een duurzame investering. Deze vorm van energie-opwekking heeft een lange levensduur, gemiddeld zo’n 10 tot 20 jaar.
 • Bent u van plan uw huis in de toekomst te verkopen of wilt u gewoonweg de waarde van uw huis laten stijgen? Dan zijn zonnepanelen hier ook een goede oplossing voor. De vraagprijs van uw huis zal namelijk hoger zijn dankzij deze duurzame energievorm.

Ook spouwmuurisolatie is een goede investering die talrijke voordelen met zich meebrengt. Als uw huis onvoldoende geïsoleerd is, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de toestand van uw huis, maar vooral voor uw gezondheid. Spouwmuurisolatie biedt hier een oplossing voor door kleine gaatjes in de voegen van uw spouwmuur aan te brengen en deze op te vullen met isolatiemateriaal. 

 • Het is een duurzame toepassing en gaat dus, net zoals bij de zonnepanelen, lang mee.
 • Dankzij de isolatie zal er minder warmte verloren gaan, wat vervolgens resulteert in minder energiekosten. Ook het milieu heeft er profijt van. Handig, toch?
 • Dankzij de goede isolatie zal het leefklimaat binnenshuis ook veel aangenamer Geen plekken in huis met grote warmteverschillen meer!
 • Als u op een drukke weg woont waar er veel geluidsoverlast is, zal u ook hier beter bestand tegen zijn. Vooral glaswolvlokken als isolatiemateriaal zorgt voor minder geluidshinder.

Beligreen verzekert kwaliteitsvolle producten en een uitstekende service. Twijfel dus niet langer en contacteer ons onmiddellijk!  

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Ria  J .

09/02/2015    Riemst


Project : Zonnepaneel installatie B-3770 Riemst
Beoordeling : Duidelijke klantvriendelijke uitleg
Marc  C .

27/11/2014    Alken


Project : zonnepanelen voor een woning in alken
Beoordeling : Correcte goed geprijsde offerte
Suzy  C .

18/09/2014    Heers


Project : Zonnepanelen voor een woning in Heers
Beoordeling : Goed contact
Adres
Beligreen
Stadsheide 13 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE0825.739.422
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.