Welkom bij B.C. Pleisterwerken

Over ons


B.C. Pleisterwerken, of jouw vertrouwde stukadoor, voorziet professionele, betrouwbare en afgewerkte pleisterwerken voor iedere woning in de regio Limburg. Bij mij kan u rekenen op werken van hoge kwaliteit en een excellente afwerking met oog op perfectie. Zowel werken in kleine of grote schaal zijn mogelijk, en dat voor prijzen die u nergens anders tegenkomt. 

Bij mij kan u rekenen op jarenlange ervaring, al sinds het jaar 2000. Als gecertificeerde professional, ga ik bovendien voor het hoogst haalbare: ik doe er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat mijn klanten meer dan tevreden zijn. Door beroep te doen op mijn kennis, kunde en vaardigheden, krijgt u precies wat u wil! Ik ben bovendien altijd in het bezit van het juiste materiaal, zodat u zich daar verder geen zorgen meer om hoeft te maken. Contacteer mij meteen en ervaar mijn passie voor het vak in levende lijven!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor uw bouwwensen bent u bij B.C. Pleisterwerken aan het juiste adres. U kan bij hen terecht voor uiteenlopende diensten, van kort advies tot een professioneel team voor grotere projecten. De diensten van B.C. Pleisterwerken bestaan uit het volgende:

 • Pleisterwerken: vindt u dat uw muur of plafond een opknapbeurt kan gebruiken en wilt u de kosten beperken? Dan bent u bij B.C. Pleisterwerken aan het juiste adres. Het team is altijd voorzien van het juiste materiaal, denk maar aan een reilat, stuckam, roerijzer, blikschaar, troffel en nog veel meer. Ze zijn bovendien niet enkel voorzien van dit materiaal, maar ze weten als geen ander hoe het materiaal juist te gebruiken. U bespaart zich bovendien veel geld uit, want B.C Pleisterwerken weet exact welk stucwerk bij uw woning en situatie past. Zo kiest u geen verkeerd stucwerk of brengt u het ook niet verkeerd aan. De verschillende soorten zijn heel divers, waaronder spuitpleister, behangklaar pleisteren, sierpleister, betonstuc en nog veel meer. Dankzij hen zal u kunnen genieten van gladde, strakke muren, een goede vochtregulering, een opvulling van beschadigingen en nog veel meer.
 • Gipsplaat installatie: dit kan de ideale oplossing zijn in het geval u een ruimte wilt opsplitsen in verschillende delen. Denk maar aan een babykamer of een garage bijvoorbeeld. De voordelen? De platen zijn voordelig en ze zijn snel en eenvoudig geïnstalleerd. Daarnaast is een gipsplaat enorm stevig en beschikt ze over een uitstekende geluidsisolatie. In combinatie met de expertise van B.C. Pleisterwerken, bent u voorzien van hoogstaande kwaliteit. De installatie van deze gipsplaten vereist tenslotte een bepaalde techniek en kennis: het plaatsen van horizontale en verticale profielen, de gipsplaten op maat snijden en plaatsen, de voegen voorbereiden en opvullen en nog veel meer. Gelukkig weet B.C. Pleisterwerken hier alles van!
 • Gipsplaten reparatie en restauratie: ook voor een uitstekende reparatie en restauratie van gipsplaten kan u bij hen terecht.

Bij hen kan u vertrouwen op een kwalitatief resultaat waar u ontzettend lang plezier van gaat hebben, zonder dat u de hoofdprijs moet betalen. Zalig toch? Wacht daarom ook niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
B.C. Pleisterwerken
Grote Lindestraat 13 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE0736822193
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.