Welkom bij Avantis

Over ons


Heb je besloten om je woning uit te rusten met een pelletkachel en weet je voorlopig nog niet op welk bedrijf je best een beroep doet hiervoor? Dan kan het allerminst kwaad om de deskundige hulp van Avantis in te schakelen aangezien wij gespecialiseerd zijn in alles wat met pelletkachels te maken heeft! Onze firma bevindt zich in Anzegem en we zijn actief in de regio’s Henegouwen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We zijn sinds 2004 aan de slag in de branche, waardoor we met trots kunnen stellen dat we kunnen putten uit tonnen ervaring.

Bij Avantis doen we er werkelijk alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken. We trachten steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Om deze doelstellingen te realiseren, nemen we enkel mensen in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en de nodige ervaring kunnen voorleggen. Bovendien scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Zo zijn we maximaal mee met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de sector, wat onze dienstverlening alleen maar versterkt.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren en wens je bijgevolg tot actie over te gaan? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team bestaat uitsluitend uit gemotiveerde medewerkers die staan te springen om met een oplossing op maat aan te komen lopen die tot in de puntjes voldoet aan jouw persoonlijke eisen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Avantis ben je aan het juiste adres als het aankomt op pelletkachels. Bij ons koop je allerminst een kat in een zak: wij gebruiken kwaliteitsvolle materialen, werken aan een stevig tempo door en rekenen eerlijke prijzen aan.

Aan pelletkachels zijn overigens verschillende voordelen verbonden zoals een gebruiks- en milieuvriendelijk karakter en een nagenoeg perfect rendement. Breng ons ervan op de hoogte welk type verwarming je momenteel hebt, hoe het gesteld is met de huidige isolatie en wanneer je de pelletkachel geplaatst wil zien én wij klaren de klus in een mum van tijd.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Avantis
Harelbekestraat 1 A
8570 Anzegem, België
BTW: BE0865871389
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .