Welkom bij Atag Verwarming

Over ons


Ben je op zoek naar een firma die de vervanging van je huidige/de plaatsing van je nieuwe condensatieketel of verwarmingsketel voor z’n rekening kan nemen? Dan hoef je hiervoor niet langer op zoek, want met Atag Verwarming heb je de geknipte kandidaat hiervoor reeds gevonden!

Onze onderneming is gelegen in Kapellen en de regio’s Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg en Oost-Vlaanderen kunnen een beroep doen op onze diensten.

We zijn nog maar vrij recent uit de startblokken geschoten, maar dat weerhoudt ons er niet van de ambitie te koesteren om uit te willen groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Atag Verwarming vinden we het belangrijk dat onze klanten zo tevreden mogelijk kunnen terugblikken op ons geleverde werk. We proberen altijd een goede relatie uit te bouwen met ons cliënteel en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen.

Omwille van die reden vinden we het van cruciaal belang om uitsluitend mensen op de loonlijst te hebben staan die de juiste opleiding gevolgd hebben en de nodige ervaring aan de man kunnen brengen.

Voorts scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij, zodat we steeds up to date zijn van wat er zich allemaal afspeelt in de branche en zodoende onze diensten nog meer op punt kunnen stellen.

Neem je het zeker en vast in overweging om de handen met ons in elkaar te slaan, maar mis je vooralsnog dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van enthousiaste medewerkers kijkt er naar uit om rond de tafel te zitten met jou en samen tot een oplossing op maat te komen waar jij je voor de volle 100% in kan vinden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Atag Verwarming spitsen we ons toe op condensatie- en verwarmingsketels. Voor de uitvoering van onze klussen maken we steeds gebruik van materialen van topkwaliteit, werken we aan een stevig tempo en rekenen we correcte en marktconforme prijzen aan.

Als je speurt naar een condensatieketel, kunnen we je enkel maar steunen in die beslissing aangezien er tal van voordelen mee gepaard gaan. Zo bespaar je er tot wel 33% energie mee, bescherm je het milieu en kom je in aanmerking voor een premie.

Je hebt er eveneens alle belang bij om tijdig je huidige verwarmingsketel te laten vervangen door een nieuwe. Of je er nu een wenst op gas, stookolie of nog een ander type voor ogen hebt: bij ons kan het allemaal.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Atag Verwarming
Leo Baekelandstraat  3
B-2950 Kapellen, Belgium
BTW: BE.0474.379.884
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.