Welkom bij Alfasun

Over ons


Wilt u een milieuvriendelijker thuis creëeren? Wilt u dankzij groene energie uw energiefactuur fors doen dalen? Alfasun is gespecialiseerd in milieuvriendelijke producten te leveren en installeren voor uw huis. Met behulp van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen, warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming, gaan wij voor 100% groene energie. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.

Ons enthousiast team van experts staat steeds voor u klaar met op maat gemaakt advies. Particulier, bouwmeester of verantwoordelijke van een bouwfirma? U krijgt steevast behapbare uitleg waarmee u aan de slag kan. Daarnaast voorzien we u bij Alfasun met nauwkeurige offertes en regelen we het onderhoud van uw zonnepanelen en andere toestellen.

Wij staan garant voor hartverwarmende service van A tot Z. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossingen voor energie, verwarming en koeling van uw woning of gebouw. Aarzel dus niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een uitmuntende credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een uitmuntende credit rating op Bobex.

Specialisatie


Op zoek naar een slimme en rendabele investering? Met Alfasun transformeert u uw huis in een zeer energiezuinig en milieuvriendelijk thuis. Wij bieden u alles aan wat u nodig heeft om harmonieus met de natuur samen te leven én kosten te besparen!

Zonnepanelen

Wilt u uw energiefactuur doen dalen, en dat voor minstens 25 jaar? Kies dan voor zonnepanelen. Zonnepanelen halen energie uit de zonnestralen en maken het mogelijk u in al uw energienoden te voorzien zonder steeds grijze energie van het elektriciteitsnet te halen. Het rendement dat u uit uw investering haalt, is enorm. Op 9 jaar of minder zijn uw zonnepanelen al terugverdiend.

Omvormers

Wie zonnepanelen zegt, zegt natuurlijk ook omvormers. Omvormers zetten de energie die u opwekt uit de zon om naar bruikbare stroom voor uw woning. Voor maximaal rendement, hebt natuurlijk de juiste omvormer nodig voor uw zonnepanelen. Als deze goed op elkaar afgestemd zijn, is de goede werking van uw zonnepanelen verzekerd. Wij staan u natuurlijk volledig bij in deze keuze!

Thuisbatterij

Schijnt de zon even niet? Geen probleem indien u een thuisbatterij in huis heeft. Een thuisbatterij slaat de energie die u opwekt tijdens zonnige uren op voor later gebruik. Zo kan u ’s nachts makkelijk zonne-energie tappen voor al uw energienoden!

Warmtepompen

Een warmtepomp warmt of koelt uw huis op de meest energie efficiënte manier, simpelweg aan door gebruik te maken van de natuur. Door middel van een koelvloeistof warmt u uw woning door warmte te onttrekken uit de grond, het grondwater of de lucht. Daarnaast kan u uw woning ook koelen via hetzelfde proces, alleen wordt warmte in dat geval afgegeven aan de buitenomgeving. Warmtepompen zijn zo rendabel en milieuvriendelijk dat ze erkent worden als hernieuwbare warmtetechnologie.

Zonneboiler

In de toekomst maakt elke woning gebruik van een warmteboiler. Er bestaat geen betere warmtebron voor uw huishoudelijk water dan de zon, toch? Zonneboilers maken het mogelijk een groot waterreservoir volledig op te warmen via de zon. Ideaal in combinatie met zonnepanelen, aangezien zonneboilers een koelvloeistof kan gebruiken dat door de zonnecollectoren vloeit.

Vloerverwarming

Naast de manier waarop u uw huishoudelijk water voor bijvoorbeeld verwarming opwarmt, doet natuurlijk ook de manier waarop u uw woning opwarmt ertoe. Met vloerverwarming haalt u niet alleen het heerlijke comfort van een warme vloer in huis, het is ook zeer energie efficiënt!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Alfasun
Mallaardstraat 9 
B-9406 Ninove, Belgium
BTW: BE0810424805
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.