Welkom bij -

Over ons


Is jouw badkamer aan renovatie toe? Heb je plannen om een nieuw huis te bouwen? Dan ben je bij loodgieter Scheerlinck, gelegen in Liedekerke bij Aalst, aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties, sanitaire installaties, loodgieterij, dakisolatie, centrale verwarming en verlichting. Slijpen, kappen en boren maken ook deel uit van onze vaardigheden. We zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Ons bedrijf is in 2012 opgericht. We werken alleen samen met betrouwbare partners zoals Grohe en Weishaupt. Verder bespreken we tot in het kleinste detail de aanpak van jouw project, zodat alles aan jouw wensen voldoet. Wij garanderen een vakkundige aanpak en eersteklas afwerking.

We hebben 3 pijlers die we hoog in het vaandel dragen: snelheid, prijs/kwaliteit en expertise. Wij vinden het essentieel dat we je zo snel als mogelijk te hulp kunnen schieten. Hoe sneller we je van dienst kunnen zijn, hoe sneller je problemen van de baan geruimd zijn. Kwaliteit leveren aan schappelijke prijzen is evenzeer van groot belang. Wij proberen ten allen tijde om zo goed mogelijk werk te leveren aan de best mogelijke prijzen. Ondertussen hebben we de nodige ervaring vergaard in de sector. Daardoor weten we als geen ander welke oplossing het meest geschikt is voor jou.

Wens je graag verdere inlichtingen te verkrijgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Dan proberen we samen een oplossing op maat uit te werken.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Centrale verwarming, sanitair en badkamerrenovaties zijn de specialiteiten van loodgieter Scheerlinck. Als je nood hebt aan een nieuwe verwarmingsketel of je liever wil gaan voor een energiezuiniger alternatief, dan maken wij dit voor jou op een snelle en efficiënte manier mogelijk.

Verouderd sanitair herstellen of het sanitair simpelweg volledig vernieuwen, behoort ook tot de opties die we aanbieden. Wij installeren met de glimlach een nieuwe badkamer of toilet.

Afsluitend zijn er ook nog de badkamerrenovaties. Elke opdracht is anders voor ons. We gaan de conversatie aan met jou en stemmen ons volledig af op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zie je het zitten om met ons in zee te gaan? Wij helpen je alvast graag verder.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

johan  P .

12/04/2018    Moorsel


Project : Badkamer renoveren in Moorsel
Beoordeling : Is vandaag gestart met de werken,werk heel professioneel.
Freddy  M .

18/03/2018    Wemmel


Project : Badkamerrenovatie voor mijn huis in Wemmel
Beoordeling : offerte beperkt voor loodgieterij
Adres
-
Vijverbroekstraat 22 
9340 Lede, Belgium
BTW: 0842.552.886
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.