Welkom bij Woj bouw

Over ons


Speel je met het idee om metselwerken te laten uitvoeren aan je woning, maar geraak je er maar niet uit aan welke firma je deze opdracht moet uitbesteden? Dan stelt Woj bouw zich met plezier kandidaat om zich van deze taak te kwijten, aangezien wij gespecialiseerd zijn hierin en bijgevolg de geknipte kandidaat zijn om mee in zee te gaan! Onze onderneming situeert zich in Evergem en we zijn actief in de hele regio Oost-Vlaanderen. We gingen in 2016 van start in de sector, waardoor we al wat ervaring en kennis hebben opgedaan en stelstelmatig doorgroeien tot een toonaangevende speler in ons vakgebied.

Bij Woj bouw hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Zo trachten we altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan we graag een engagement op lange termijn aan met hen. Om onze ambities waar te kunnen maken, nemen we het zekere voor het onzekere. We plaatsen enkel werknemers op de loonlijst die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring kunnen voorleggen. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier weten we steeds wat er allemaal gaande is in de branche en zijn we bij machte om ruim op voorhand te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je er nagenoeg zeker van dat wij het juiste bedrijf op de juiste plaats zijn, maar wil je eerst nog enkele twijfels de wereld uit geholpen zien worden alvorens je knopen doorhakt? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen naar een gratis offerte. Ons team van gemotiveerde medewerkers zal alles uit de kast halen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes jouw persoonlijke verwachtingen weerspiegelt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Woj bouw spitsen we ons toe op metselwerken en alles wat erbij komt kijken. Voor de uitvoering van onze opdrachten gebruiken we overigens steevast materialen van de beste kwaliteit, werken we aan een efficiënt tempo en door en rekenen we eerlijke prijstarieven aan.

Het staat buiten kijf dat metselwerken op uiterst professionele manier dienen te gebeuren, met de nodige aandacht voor precisie. Of het nu gaat om kleine werken, aan-of bijbouw, nieuwbouw of totaalrenovatie: je kan hiervoor allemaal bij Woj bouw terecht! Beroep je op onze diensten en wij garanderen je dat je het jezelf nooit zal beklagen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Woj bouw
Kanaalstraat 18 
B-9940 Evergem, Belgium
BTW: BE0653813355
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.