Welkom bij Verizon Connect Netherlands

Over ons


Verizon Connect is gespecialiseerd in voertuiglokalisatie. Ons fleetmanagement-platform is bestemd voor de vooruitgang van uw bedrijf! Wilt u graag een zicht hebben op waar uw werknemers en voertuigen zich bevinden? Geen zorgen! Wij bieden een software aan voor het volgen, monitoren en beheren van al uw voertuigen en bestuurders aan de hand van GPS-tracking.

Op deze manier kan u uw bestuurders in real time volgen op een kaart en bent u altijd op de hoogte van de status van de situatie. Daarnaast bieden wij ook automatische ritregistratie, digitale tachografen, Asset tracking en Fleet Dash Cam aan!

U zal zelf slimmer, efficiënter en meer compliant kunnen werken dankzij onze innovatieve en geautomatiseerde oplossing. Wij hebben bovendien meer dan 4.000 betrokken werknemers in vijftien landen en garanderen u een uitstekende kwaliteit!  

Waarom kiezen voor ons? Eerst en vooral bieden wij u een livekaart aan waar u de voertuig- en chauffeurslocatie op kan zien. Rijden uw werknemers te hard? Geen zorgen, want u ontvangt een alert zodat u uw werknemer op de hoogte kan houden. Daarnaast kan u de kosten voor onderhoud van voertuigen verlagen, dankzij ons handig platform!

Tenslotte wordt het mogelijk om te besparen op brandstof. Wij onderscheiden ons van de rest met innovatieve, technologische en efficiënte oplossingen!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het geavanceerde GPS-wagenpark software van Verizon Connect Netherlands heeft tal van voordelen.

 • U blijft goed op de hoogte van uw wagenpark dankzij een near-realtime 360-gradenoverzicht van de dagelijkse activiteiten. De directe gevolgen hiervan zijn lagere kosten en een hogere productiviteit!
 • Haal verborgen kosten boven water door het bekomen van een beter inzicht. Hierdoor krijgt u meer gedaan met minder middelen en werkt u efficiënter.
 • U krijgt de kans om de langetermijnprestaties van uw wagenpark te analyseren, want u zal zicht hebben op belangrijke trends per team, per afdeling of van het volledige wagenpark. Beoordeel uw vooruitgang a.d.h.v. KPI’s of budgetten. Nog nooit was het zo makkelijk!
 • Ons bedrijf is verantwoordelijk voor de planning, implementatie, integratie en training! U zal dus niet in uw eentje uw resultaten, ROI en winstverwachting moeten verbeteren.
 • Dankzij de alerts die u kan uitsturen zullen uw bestuurders optimaal presteren en heel het bedrijf zal daar de vruchten van plukken. Rijden zij veilig, zuinig en efficiënt? Dan kunnen zij een plekje op het bedrijfsscorebord bemachtigen. 
 • Dankzij de Immobilisation voor Reveal kan u vermijden dat werknemers voertuigen ongeautoriseerd gebruiken of voertuigen verdwijnen. Het biedt namelijk de mogelijkheid om uw bezit te beschermen dankzij een elektronisch immobilisatie-device. Dit bestaat concreet uit een veilige immobilisatie-/uitschakeloptie die op afstand bediend kan worden. Voor Verizon Connect is veiligheid een vereiste!

Ook de Fleet Dash Cam, de ritregistratie, de digitale tachograaf en de asset tracking zijn allemaal producten en diensten die veel zouden kunnen betekenen voor uw bedrijf. Ontdek wat Verizon Connect Netherlands nog allemaal voor u kan doen en vraag meteen een gratis offerte aan!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Soesie  M .

17/01/2020    Pelt


Project : Track/trace voor een zaak te Pelt
Beoordeling : Heel fijn persoonlijk gesprek. Belden regelmatig even om te kijken hoe het ging met besli...
(Lees verder)
Adres
Verizon Connect Netherlands
Franz-Lisztplantsoen 200 
3533JG Utrecht, Netherlands
BTW: NL 813427356b01
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.