Specialisten in voertuiglokalisatie in Antwerpen

All-Connects
100%
Satenrozen 3
B-2550 Kontich

All-Connects biedt jou dé oplossing om je mobiele medewerkers, voertuigen en materialen te beheren en op te volgen aan de hand van één handige applicatie. We leggen ons toe op track & trace, fleet management en tijdregistratie. Met meer dan 15 j … (Lees meer)

Nigual Group
Krugerstraat 63
B-2660 Antwerpen

Nigual Group is een bedrijf afkomstig uit Antwerpen. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Voertuiglokalisatie.

Traxgo
100%
Holstraat 44
B-8570 Anzegem

Dankzij Traxgo hoeft u geen ellenlange telefoontjes meer te plegen met uw leveranciers, chauffeurs of medewerkers om te weten waar ze zijn. Dankzij hun ingebouwde technologie kan u vanuit uw kantoor uw materiaal en personeel persoonlijk opvolgen. Het bedrijf biedt u ze … (Lees meer)

Prodongle
100%
Elsegemplein, 25 bus b
9790 Wortegem-Petegem

Wenst u op de hoogte te zijn van waar uw wagenpark is op welk moment, zodat u op efficiënte wijze kan plannen en zodat u beter op de noden van uw klanten kan inspelen? Wilt u op snelle en duidelijke manier inzicht krijgen in de kilometers die de werknemers van uw b … (Lees meer)

Masternaut
100%
Drève Richelle 161
B-1410 Waterloo

Masternaut is een bedrijf afkomstig uit Waterloo. Partner van Bobex sinds 2009, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Voertuiglokalisatie.

Geodynamics
100%
Dumolinlaan 9
B-8500 Kortrijk

Ons succesvol bedrijf Geodynamics uit Kortrijk is al sinds 2004 actief in de track and trace sector. Wij ontwikkelen de track and trace systemen volledig zelf en zijn actief in heel België in alle bouwsectoren, de installatiesector, de transportsector en de publiek … (Lees meer)

Radius
92%
TIO3, Oscar Delghuststraat 60
B-9600 Ronse

Belgian Fuel Card is onderdeel van Radius Payment Solutions Ltd, een groot en belangrijk tankkaartmanagementbedrijf in Europa. Bij ons kan u terecht voor allerhande tankkaarten, zowel voor lokaal als nationaal en Europees gebruik.
Door met ons samen te werken kan u rek … (Lees meer)

Lanitec
CHAUSSÉE ROMAINE 9
B-4190 Ferrières

Lanitec is een bedrijf afkomstig uit Ferrières. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Voertuiglokalisatie.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
2*. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
3. Beschrijving van uw project
4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Voertuiglokalisatie: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Voertuiglokalisatie die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Voertuiglokalisatie