Welkom bij Vanhoeck Flooring

Over ons


Vanhoeck Flooring uit Deinze is uw expert voor parketvloeren en houtwerk. We zijn voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van samengestelde en massieve parketten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van retro tot modern. U kan bij ons parketten krijgen in verschillende stijlen en uitvoeringen. U vindt zonder twijfel een parket dat past bij uw stijl. 

Bij Vanhoeck Flooring kiezen we niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Ons hout is voorzien van FSC of PEFC labels zodat we er zeker van kunnen zijn dat het hout gewonnen is uit duurzaam beheerde bossen.

Op die manier kunnen we onze klanten blij maken met een prachtig parket zonder dat we daar onze leefomgeving voor moeten schenden.

Bovendien zijn onze parketvloeren gecertificeerd met een A+ klasse voor emissiewaarden in de lucht binnenshuis. Dat label is verplicht door Europa en toont aan dat onze parketvloeren geen verontreinigende stoffen uitstoten in uw woning. 

Naast het leveren van duurzame parketvloeren, hebben we ook een ruim aanbod aan houten vloeren, variërend van kurk tot laminaat. Natuurlijk staat ons team altijd voor u klaar om de vloeren professioneel te plaatsen en u bijkomend advies te geven over onderhoud. 

Droomt u van een parketvloer of bent u op zoek naar een specialist voor uw houten vloeren? Contacteer ons en vraag gerust een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Vanhoeck Flooring zijn we gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parketvloeren en houten vloeren. Ook kan u bij ons terecht voor vragen over onderhoud, renovaties, herstellingen of onderhoudsproducten.

In onze toonzaal in Deinze beschikken we over maar liefst 600 kleurenreferenties voor onze vloeren. U vindt gegarandeerd de kleur die u in gedachte heeft, en als u een specifieke kleur wenst, helpen we u graag om alle mogelijkheden te bekijken. 

We hebben expertise op vlak van heel veel soorten parket. U kan in onze toonzaal in Deinze een kijkje komen nemen, of op onze website.

We plaatsen alles, van een visgraatparket tot een meerlagen parket. Ook voor accessoires zoals plinten bent u bij Vanhoeck Flooring aan het juiste adres. We zorgen immers voor uw vloeren van A tot Z, van ontwerp tot afwerking en behandeling.

We geven u ook graag informatie over de beste zorg voor uw parket of houten vloer. We bieden producten aan voor uw wekelijks of maandelijks onderhoud, zo hoeft u niet op zoek te gaan en houdt u uw vloer lang mooi. 

Op zoek naar een kwaliteitsvol en duurzaam parket? Aarzel zeker niet om ons te contacteren en vraag een offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

jan  L .

29/05/2021    -


Project : Parketvloeren in De Pinte
Beoordeling : Kort bezoek, nog geen offerte
Adres
Vanhoeck Flooring
E-3 Laan 63 
België Deinze, Belgium
BTW: BE0474745912
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.