Welkom bij Van De Locht

Over ons


Wij zijn Bouw- en Betonwerken Van De Locht, een referentie in de bouwwereld. Actief in heel België, leveren wij op service die op uw maat gemaakt is. Het succes van ons modern familiebedrijf is de garantie van hoge kwaliteit, duidelijke communicatie en naadloze service. Wij zoeken samen met u naar de oplossing die het best bij uw project past.

U kan bij ons terecht voor al uw bouw- en betonwerken, zowel als particulier als bedrijf. Geen klus is voor ons te klein noch te groot. Van totaalprojecten voor een nieuwe woning of een agrarische constructie.

Dankzij zijn succes is Van De Locht actief in verschillende sectoren zoals de agrarische sector, de welzijnssector en de woonsector. Zo zijn we gespecialiseerd in de bouw van stallen voor rund- en pluimvee, kalveren, varkens en paarden, maar ook in het bouwen van nieuwbouwwoning en het renoveren van bestaande woningen.

Daarnaast bouwen we bijvoorbeeld ook mestkelders, bewaarhallen voor de tuinbouw en machineloodsen.

Onze bouwspecialisten zorgen ervoor dat uw project veilig wordt gebouwd en perfect wordt afgewerkt. Wilt u meer info op maat van uw project? Vraag dan hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


We zorgen ervoor dat uw funderings- en betonwerken perfect worden uitgevoerd. Ook alles daarrond verzorgen wij, zoals bijvoorbeeld houten of metalen gordingen, prefab wandelementen, isolatie, ramen en deuren, en ga zo maar voort!

Betonwerken

Betonwerken leveren is onze kernactiviteit. We zijn intussen uitgegroeid tot een betrouwbare naam in deze sector, dankzij onze opgebouwde kennis, kwaliteitsvol materiaal en onze innovatieve toepassingen. Wij zorgen ervoor dat uw project van de juiste betonwerken worden voorzien, door bijvoorbeeld het juiste betontype te kiezen en eventueel voor bepaalde wapening toe te voegen.

Particuliere en industriële kelders, mestkelders, zwembaden, funderingen, muren en vloerplaten, het kan allemaal. We zetten ook waterdichte kuipen die aan alle milieuvoorschriften voldoen. Nood aan zichtbeton? Ook dat is geen probleem!

Stallenbouw

Nood aan de perfecte stallen voor uw rund- en pluimvee, kalveren, paarden en varkens? Dan bent u bij Van De Locht aan het juiste adres! Machineloodsen, mestkelders, bewaarhallen voor tuinbouw en soortgelijke bouwwerken behoren ook tot onze expertise. We houden ons strikt aan de milieunormen en bezorgen u een duurzame structuur op uw maat.

Woningbouw

Of het nu gaat om een volledige nieuwbouw, een gerichte aanbouw of renovatiewerken, u kan op Van De Locht rekenen. Van de juiste funderingen en betonwerken tot metselwerkenen lijmwerken, en van kozijnen en ramen tot rioleringswerken, Van De Locht zorgt voor een totaalpakket.

We maken alles op uw maat. Wilt u een rolstoelvriendelijk eindresultaat of een liftschacht voorzien? Geen probleem. Laat het ons weten in uw gratis en vrijblijvende offerte!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Van De Locht
Veilingstraat 27 
B-2320 Hoogstraten, Belgium
BTW: BE0826674382
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.