Welkom bij UNO Keukens

Over ons


Bent u nog op zoek naar een keukenspecialist? Dan bent u bij UNO Keukens uit Zottegem aan het juiste adres. Onze diensten bestaan uit vernieuwing van keuken, vervanging van keukenkastjes, -deurtjes, - apparatuur en -blad en keukenrenovatie.

Met onze innovatieve keukenmodernisering en onze persoonlijke service is het mogelijk uw bestaande keuken te veranderen in de keuken van uw dromen! U kan kiezen uit een enorm assortiment mooie en onderhoudsarme keukenfronten in verschillende stijlrichtingen, waaronder classic, landelijk, design en nog veel meer.

U kan ook op ons rekenen voor aanvullende accessoires en de uitbreiding van opbergmogelijkheden.

Bij ons staat de klant centraal. Wij streven naar intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering en daarnaast ontwikkelen wij constant nieuwe methodes en oplossingen voor onze klanten. Kwaliteit gegarandeerd!

Wat u ook verkiest, wij zorgen ervoor! Wij werken wel enkel voor particulieren.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Kiezen voor een keukenrenovatie is in veel gevallen een slimmer idee dan te investeren in een compleet nieuwe keuken. Bovendien is het ook een stuk goedkoper, aangezien u slechts de kosten van de onderdelen en de montage betaalt.

Indien u bijvoorbeeld nog tevreden bent met de huidige keukenindeling maar u toch vindt dat er een opknapbeurt nodig is, dan is een keukenrenovatie een interessante optie. Het bespaarde geld kan u dan weer voor andere ruimtes gebruiken, door bijvoorbeeld de badkamer op te knappen of te laten renoveren.

Er zijn genoeg redenen waarom u voor een keukenrenovatie zou moeten kiezen:

 • De renovatie van een keuken kost minder geld dan de prijs van een nieuwe keuken. U bespaart dus veel geld die u in andere zaken kan steken.
 • Een keuken laten renoveren betekent ook minder manuren die u zal moeten betalen.
 • Een keuken renoveren is veel makkelijker dan een huidige keuken te slopen en helemaal opnieuw te bouwen.
 • U zal slechts voor een korte periode zonder keuken zitten, wat bij het plaatsen van een nieuwe keuken niet het geval is. Uw keuken lang moeten missen kan voor vervelende situaties zorgen en dat kan hiermee dus vermeden worden.
 • In plaats van uw geld te besteden aan arbeidsloon, kan u op deze manier uw geld besteden aan de afwerking van uw keuken.
 • Er zijn steeds meer mogelijkheden wat betreft de afwerking van uw keuken. Denk maar aan soorten materiaal, kleuren, aanvullende accessoires, etc. U zal dus uit een uitgebreid gamma kunnen kiezen en ervoor zorgen dat uw keuken er uitziet als nooit tevoren!
 • U krijgt veel minder te maken met werkzaamheden aan leidingen in de keuken met gas, water en elektra.

Wilt u in de toekomst nog veel plezier beleven aan uw keuken? UNO Keukens zorgt hiervoor. Bovendien zal de waarde van uw huis ook stijgen, wat goed is in het geval u uw huis later wilt verkopen. Vertrouw op het vakmanschap van UNO Keukens en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
UNO Keukens
Pastoriestraat 79 
9620 Zottegem, Belgium
BTW: 0681.369.867
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.