Welkom bij Unified Messaging Systems As

Over ons


Ben je op zoek naar een specialist om je adressenbestand uit te bouwen en/of te optimaliseren? Of is het veeleer voor de aanleg van een database waarvoor een helpende hand welgekomen is?

Voor elk van bovengenoemde zaken doe je er goed aan om de deskundige hulp van Unified Messaging Systems As in te schakelen. De hoofdzetel van ons bedrijf bevindt zich in Oslo en we voeren onze werken uit in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

We kunnen ondertussen reeds 7 jaar ervaring in het vak voorleggen, wat van ons een van de meest toonaangevende spelers in de sector maakt.

Elk bedrijf staat of valt met z’n cliënteel en daar zijn we ons bij Unified Messaging Systems As ten volle van bewust. We proberen steeds met elk van onze klanten de best mogelijke verstandhouding te onderhouden en een samenwerking op lange termijn met hen aan te gaan.

Daarom hebben wij enkel werknemers in dienst die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring kunnen voorleggen. Verder volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus zodat we te allen tijde mee zijn met wat er zich allemaal concreet afspeelt in de branche en we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Wens je na het lezen van al deze info nog extra inlichtingen in te winnen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van experts staat alvast te popelen om de samenwerking met jou aan te gaan en alle verschillende opties te overlopen alvorens effectief aan de slag te gaan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Adressenbestanden en databases zijn de voornaamste bezigheden van Unified Messaging Systems As. De uitbouw en eventuele optimalisatie van een adressenbestand brengt op verschillende vlakken voordelen met zich mee:

 • Je bereikt er potentiële nieuwe klanten mee
 • Je kan het accent leggen op nieuwe doelgroepen
 • De uitwerking ervan wordt volledig aangepast aan je budget

Zowel de aankoop als de huur van bestanden voor zowel bedrijven als particulieren behoren bij ons tot de mogelijkheden. Tal van gegevens zoals contactpersoon, geslacht, naam van de onderneming, adres, telefoon/fax, etc. kunnen voorkomen in het bestand in kwestie.

Naast adressenbestanden ben je voor databases eveneens aan het juiste adres bij ons. Een database is als het ware ideaal om je nieuwe marketingacties op los te laten en staat je toe om op een snelle en efficiënte manier toegang te verkrijgen tot informatie van bedrijven of individuen op basis van bepaalde doelen, criteria en interesses.

Als je het ons vraagt zou je haast gek zijn om een dergelijk aanbod naast je neer te leggen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Unified Messaging Systems As
Postboks 6301 
0604 Etterstad - Oslo, Norway
BTW: NO0980400255
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.