Specialisten in Thuisbatterij actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Thuisbatterij in regio Antwerpen

Thuisbatterij te Rijkevorsel
 Rijkevorsel (Antwerpen)

Ik heb 3500 kW, geplaatst over 14 zonnepanelen. Deze installatie is zo'n 8 jaar oud. Momenteel heb ik meer opbrengst dan dat ik verbruik.

Thuisbaterij voor een woning in Essen
 Essen (Antwerpen)

Ik wil graag een offerte voor een thuisbatterij. Ik heb 12 zonnepanelen, die 2 jaar geleden geplaatst werden, voor zo'n 4600 kW. Momenteel heb ik meer productie dan dat ik verbruik.

Thuisbatterij voor woning met zonnepanelen (Stabroek)
 Stabroek (Antwerpen)

Wij hebben zonnepanelen laten leggen in 2019 en ik ben benieuwd naar de kostprijs voor een thuisbatterij, want wij zijn beiden overdag niet thuis. Momenteel hebben we nog een analoge meter. Wij hebben nu zo'n 4585 Wp aan zonnepanelen liggen, zuidwest georiënteerd op een plat dak en we verbruiken circa 4150 kWh per jaar. Nu wil ik weten wat voor ons de juiste batterij is.

Thuisbatterij voor huis met zonnepanelen | Emblem
 Ranst (Antwerpen)

Momenteel hebben 4,2 kWp zonnepanelen, aangesloten op een 3.0 kW omvormer van Sunnyboy die geïnstalleerd werd in 2019. Ik zou graag het systeem uitbreiden met een thuisbatterij van ongeveer 10 kWh met een bijhorende omvormer. Het betreft een woning van het jaar 2018.

Thuisbatterij voor een woning in Nijlen
 Nijlen (Antwerpen)

Wij hebben een zonnepaneel installatie met een totaal piekvermogen van 12.78KVA en een digitale meter. We overwegen nu om een thuisbatterij te laten installeren. De huidige installatie hebben we nu 5 à 6 maanden. Ik vermoed dat ik overproductie heb.