Offerteaanvraag database

Waarom een database kopen of huren?

Elke KMO wil groeien, maar klanten aantrekken is moeilijk. Dure marketingacties hebben geen effect, vaak omdat u over de verkeerde gegevens beschikt. Begin dus correcte e-mailadressen en telefoonnummers te verzamelen. Zo bereikt u de juiste mensen voor uw dienst of product!

Vind een database op maat »

Klantgegevens: de basis voor nieuwe klanten

U beseft het misschien niet, maar u beschikt over een berg data. Denk maar aan oude klanten, mensen die ooit aan een wedstrijd meegedaan hebben, ... Dit is een schat aan informatie, klaar om gebruikt te worden. Met een simpele mail, telefoontje of briefje in de bus kunt u mensen warm maken voor uw product of dienst.

Probleem? Klantgegevens verouderen snel. Mensen verhuizen, veranderen van e-mailadres of nemen een ander telefoonnummer. Jaarlijks sterft 1% van de bevolking. Daarom is het van cruciaal belang om uw databank te onderhouden. Meer weten? Vraag meer informatie aan onze dataspecialisten »

Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteaanvraag database: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Database huren | Nokere
Database huren door een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van aluminium- en kunststofprofielen (verwerkt in rolluiken, rolpoorten, screens, ...)
Database van particuliere voor een juwelenwinkel in Oost-Vlaanderen
Ik zoek adressen van zelfstandigen, kaderleden, vrije beroepen, enz... Graag had ik een offerte ontvangen over de jaarlijkse huurprijs en de aankoopprijs. Houdt huren in dat de database ook geregeld word Upgedated?
Databank van potentiële kopers van een huis
Wij zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een grootschalig marktonderzoek naar duurzaamheid in de woningmarkt. Het doel van het marktonderzoek is om erachter te komen of de consumenten hierop zitten te wachten en/of ze weten wat duurzaamheid inhoudt. Iedereen die in staat is om een huis te kopen (nu of in de toekomst). De consumenten moeten niet op dit moment op zoek zijn naar een huis.
B2B database voor IT winkel
Ik zou graag een afspraak met u willen maken voor een mogelijke prijs offerte van een database. Ik werk momenteel met 1 die ik enkel kan laten zien bij mij thuis of op de zaak. Door omdat Berlaar dichterbij is lijkt het mij thuis het best af te spreken. Wat doe ik , ik heb een IT winkel, mijn database die ik huur voor veel te veel geld staat met alles in verbinding. ( website, sms dienst, aankopen, verkopen, verschillende gebruikers, automatisch prijs update van bij leveranciers, enz... ). Bedankt. Is dit iets wat jij kan aanmaken voor verkoop als mogelijk tijdelijk verhuur ?
B2B databank met e-mailadressen
Graag had ik inzicht gekregen in databank B2B: bedrijven die actief zijn in parketvloeren. Graag info: hoeveel email adressen beschikbaar. Tevens graag voorwaarden Huur / Koop.
E-mailadressen particulieren in Vlaanderen
Gezocht, E-mailadressen van particulieren regio Antwerpen, eventueel gans Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
E-mailadressen personen tussen 18 en 25 jaar
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van mannen en vrouwen tussen 18 en 25 jaar over gans België.
Database van schrijnwerkers
Ik ben op zoek naar een database van (aluminium verwerkende) schrijnwerkers in Vlaanderen. We willen ons product extra in de verf zetten bij potentiële klanten en hopen ze met een goede database te kunnen bereiken. Bobex Kwaliteitscontrole: Een fabrikant van aluminium ramen wil zijn nieuw product aan de (vak)man brengen.
Adressen verbouwing of nieuwbouw regio West-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar adressen voor verbouwing of nieuwbouw regio West-Vlaanderen. Wie kan mij daarbij helpen? Bedankt.
Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs