Welkom bij Sun Light Energy

Over ons


Sun Light Energy is specialist in groene energie: zonnepanelen, LED-verlichting en infraroodverwarming. Wij zijn al jaren actief en zijn erkend installateur van zonnepanelen.

Daarnaast zijn we ook LED-verlichtingsexpert: we helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste verlichting voor uw bedrijf of huis. Tot slot zijn we ook specialist in infrarood panelen. Dit is een zuinig, milieuvriendelijk en plaats besparend alternatief op verwarming. 

Met deze drie soorten groene energie kunt u heel wat uitsparen op uw energiefactuur.

U kunt vrijblijvend bij ons terecht voor een analyse van de energiesituatie van uw huis. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid van het project. Daarna gaan we over tot installatie en kunt u bij eventuele problemen altijd op ons terugvallen dankzij onze uitstekende dienst-na-verkoop.

Waarom kiest u best voor Sun Light Energy?

 • Een ultra snelle installatie van, zowel uw zonnepanelen en LED verlichting, als van uw infrarood verwarming.
 • U krijgt een duidelijk en snel antwoord op al uw twijfels en vragen.
 • De dossierbehandeling reikt van A tot Z.
 • Wij beschikken over jarenlange ervaring in de groene energie.
 • U zal kunnen genieten van jarenlange garantie op al onze producten.

Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialisatie van Sun Light Energy bestaat uit:

 • Zonnepanelen: hun adviseurs gaan uw huidige situatie bekijken en, aan de hand daarvan, voor u een offerte op maat uitwerken. Hun team luistert naar uw voorkeuren en noden en zij werken ook alleen maar met kwalitatieve materialen. Daarnaast kan u ook rekenen op een zeer nauwkeurige uitvoering en de nodige opvolging. Een full pack dus! Sun Light Energy werkt onder anderen samen met Bisol panelen, Denim panelen en LG-panelen. Maakt u zich druk om het geld? Geen zorgen, want er zijn zonnepanelen voor ieders budget!
 • LED-verlichting: Sun Light Energy begrijpt heel goed dat verlichting maatwerk is, en het is ook daarom dat zij een kosteloze verlichtingsscan uitvoeren. Zo kan u zien wat u kan besparen op uw huidige verlichting. Daarna volgt een inventarisatie van uw locatie en een bijkomend voorstel, waarin uw huidig verbruik en uw toekomstig verbruik wordt vergeleken met elkaar.
 • Infraroodverwarming: laat vaste brandstof, elektrische- en gasketels achterwegen en leg de focus op duurzame verwarmingssystemen die voldoen aan moderne eisen, zoals de infraroodverwarming van Sun Light Energy! Deze soort verwarming is milieuvriendelijk én economisch en daarbovenop is het ook nog eens makkelijk te installeren. De infraroodpanelen van Sun-Energy garanderen absolute stilte, kwaliteitsborging en een strikt ontwerp. Een goed voorbeeld is de nieuwe SWW-lijn radiator van Sun-Energy. Deze radiatoren bestaan uit dunne, glazen panelen die in ieder interieur passen en elk huis/kantoor decoreren. En dit allemaal dankzij hun high-tech look!

Vertrouw op Sun Light Energy, een bedrijf met al jaren ervaring in de groene energiesector. Een topkwaliteit is dus verzekerd en op een persoonlijke service kan u ook rekenen! Maak een juiste beslissing en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Sun Light Energy
Lindenstraat  199 bus 54
B-3980 Tessenderlo, Belgium
BTW: BE.0697.832.054
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.