Welkom bij Spe

Over ons


Ben je op zoek naar een leverancier van duurzame energie voor je bedrijf? Zoek dan niet langer, want met Spe heb je gevonden wat je zoekt! Wij zijn gevestigd in Hasselt en voorzien bedrijven in heel België van gas en elektriciteit. Doorheen de jaren hebben we ons weten profileren tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de sector.

Bij Spe dragen we naast duurzaamheid twee andere zaken hoog in het vaandel: vakmanschap en ervaring. Ons team bestaat uitsluitend uit mensen die de juiste opleiding genoten hebben en zich op de nodige ervaring kunnen beroepen.

Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we weer volledig mee met de allernieuwste technieken en kunnen we een nog beter eindresultaat garanderen.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en zou je graag verdere inlichtingen bekomen? Twijfel niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Wij staan paraat om je verder te helpen en doen er alles aan om een plan op maat uit te werken voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Spe voorziet bedrijven van gas en elektriciteit. Door met ons in zee te gaan, verzeker je jezelf van elektriciteit aan de beste prijs. Of het nu gaat om een vast of variabel energieplan of om een online aanbieding: bij ons is het mogelijk om je slag te slaan en een stevige duit te besparen.

Daarbovenop produceren wij onze eigen, groene energie met hernieuwbare energiebronnen zoals waterkrachtcentrales en windmolens.

Naast elektriciteit voorzien we met Spe ook aardgas. De keuze voor aardgas is vrij voor de hand liggend: het is enerzijds de minst vervuilende en dus meest milieuvriendelijke fossiele brandstof, en anderzijds de meest zuinige oplossing voor je verwarmingsketel aangezien aardgas geen roest aanmaakt.

Ons voornaamste doel is gezamenlijk de ecologische voetafdruk verkleinen. Omwille van die reden proberen we zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Een oplossing die zowel beter is voor het milieu als voor je portemonnee, wat wens je nog meer?

Ons aanbod strekt zich niet enkel uit tot de voorziening van gas en elektriciteit. Daarnaast staan wij in voor de installatie van zonnepanelen, verwarmingsketels en dergelijke. Het onderhoud en de reparatie ervan nemen wij eveneens voor onze rekening.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Spe
Kempische Steenweg 299 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE 0471.811.661.
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.