Welkom bij Soleco Sud

Over ons


Zonnepanelen zijn veruit een slimme en efficiënte investering, ze zorgen namelijk voor energie in de vorm van elektriciteit, met de zon als onuitputtelijke bron. Het is echter belangrijk om te weten dat de hoeveelheid stroom die uw zonnepanelen opleveren, afhankelijk is van het materiaal en de plaatsing. Daarom moet u extra goed aandacht besteden aan de expertise en ervaring van uw installateur.

Bij Soleco Sud willen wij graag de allerbeste zonnepanelen voor u installeren. Er is namelijk niets zo interessant als zelf je eigen energie opwekken uit de zon en zo ook onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet! Soleco Sud is dus dé specialist die u aan zonnepanelen helpt en ze achteraf ook installeert. Wij zorgen tevens voor afwerking en onderhoud op maat van uw wensen.

Soleco Sud onderscheidt zich van de concurrent door een zeker en zorgeloos resultaat te bieden. Dankzij ons zal u in de toekomst altijd kunnen genieten en profiteren van de zon, door er optimaal gebruik van te maken. Kiezen voor Soleco Sud is kiezen voor A-kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs, altijd en overal vrijblijvend advies en een hoog rendement. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies. We zijn actief in de regio Namen.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Soleco Sud garandeert de volgende faciliteiten:

 • Helder en professioneel advies, volledig op maat van uw verwachtingen. Samen met u gaan zij op zoek naar de meest geschikte installatie voor uw situatie/woning. Dit is echter van essentieel belang, aangezien ieder dak andere vereisten heeft betreffende montagetechnieken, materialen, … etc. Het kan al snel voorkomen dat u de bomen door het bos niet meer ziet. Door de ervaring en expertise van de vakmannen van Soleco Sud, bent u gegarandeerd van een correcte en persoonlijke begeleiding en een eindresultaat dat bij u past. Ook voor advies en vragen over subsidies en premies kan u bij hen terecht.
 • Erkende vakmensen die schitterende resultaten afleveren. Een persoonlijke begeleiding vinden zij van essentieel belang en het is ook daarom dat zij persoonlijk tot bij u komen. Alleen op deze manier kunnen zij de situatie juist inschatten en zo hun expertise en ervaring optimaal benutten. Vertrouw dus op hun ervaren en erkende vakmensen!
 • Wees gerust. Een veilige plaatsing van uw zonnepanelen wordt door hun hoog in het vaandel gedragen. Alle installaties voldoen aan alle veiligheidsnormen, ze zijn veilig geplaatst en worden goed onderhouden.
 • Iedereen wint. Door te kiezen voor Soleco Sud, zal u inderdaad kunnen besparen op lange termijn, maar u zal de planeet ook een beetje leefbaarder en milieuvriendelijker maken. Een win-win situatie dus!

Soleco Sud weet exact wat er gedaan moet worden om u te helpen besparen en u te voorzien van een vlekkeloos en duurzaam eindresultaat. Schiet daarom meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Soleco Sud
Rue D'Abhooz 31 
B-4040 Herstal, Belgium
BTW: 0834909781
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.