Welkom bij Schilderwerken De Groote

Over ons


Wij zijn Schildersbedrijf De Groote, gespecialiseerd in – u kan het al raden – binnen- en buitenschilderwerken. Daarnaast verzorgen we ook vliesbehang. U kan rekenen op onze expertise voor de perfecte afwerking. Ook voor het bewerken en opknappen van houten constructies zoals deuren, trappen, dakgoten en raamprofielen, kan u op ons beroep doen.

Een jonge gedreven ondernemer die een passie heeft voor uw schilder- en behangwerken, daar staat Schilderwerken Tim De Groote voor. U staat als klant bij ons centraal, en u krijgt advies op maat van uw behoeften en budget. Duidelijke afspraken over budget en planning zijn de basis voor goede klantrelaties. Met Schilderwerken De Groote krijgt u gegarandeerd een eindresultaat waarmee u tevreden bent!

Gelegen te Gent, zijn we actief in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. Nood aan schilder-, behang- of houtwerken in deze regio? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis, vrijblijvende én gepersonaliseerde offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Met Schilderwerken De Groote kan u ervan op aan dat uw behang- of schilderwerken met uiterste zorg uitgevoerd worden op een efficiënt manier en aan een voordelige prijs.

Schilderwerken

Uw woning een nieuwe uitstraling geven? Door muren of meubelstukken te verven krijgt uw woning meteen een nieuwe look. Ook uw buitenmuren verven kan het uitzicht van uw woning weer mooi strak maken. Maar ook buitentrappen, tuinhuizen en andere constructies kunnen we onder handen nemen! Hebben uw deur- of raamprofielen een likje verf nodig? Geen probleem!

Zowel voor binnen- als buitenschilderwerken voeren we met veel zorg uit door eerst oude verflagen te verwijderen en dan het oppervlakte op de juiste manier te bewerken. Duurzaamheid is belangrijk voor dergelijke werken, zeker voor buitenschilderwerken waar de seizoenen op inwerken.

Vliesbehang

Kies voor vliesbehang bij het bekleden en renoveren van uw huis voor een mooie en snelle oplossing. Dankzij de manier van plaatsen en de lijm die gebruikt worden, worden de behangwerken in een wip uitgevoerd. U versterkt er u muren mee en werk oneffenheden weg. Geen scheuren of krassen in het pleister meer te zien!

Vliesbehang is de perfecte ondergrond voor naschildering. Het absorbeert de juiste hoeveelheid verft en strepen worden voorkomen. Resultaat: minder verflagen nodig voor een perfect afgewerkt resultaat!

Houtbewerking

Moeten uw houten deuren of trappen hersteld of bewerkt worden? Of hebben uw raamprofielen en dakgoten dringend een onderhoudsbeurt nodig? Zoek dan niet verder en laat het ons weten in uw gratis en vrijblijvende offerte!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Schilderwerken De Groote
Albert de Smetstraat 57
9042 Gent, België
BTW: BE.0587.893.640
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .