Welkom bij Rw Solar

Over ons


Speel je met het idee om energie op een andere en meer duurzame manier op te wekken in de vorm van zonne-energie en zonnepanelen? Dan stelt Rw Solar zich graag kandidaat om deze klus voor z’n rekening te nemen aangezien wij gespecialiseerd zijn in zonnepanelen en alles wat erbij komt kijken. Onze onderneming is gelegen in Turnhout en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, wat van ons een ideale speler maakt om je opdracht(en) aan toe te vertrouwen.

We kunnen niet voldoende het belang van klanttevredenheid onderstrepen. Wanneer een resem klanten niet tevreden kunnen terugblikken op geleverde diensten, zal je het ongetwijfeld niet ver schoppen. We proberen dan ook steeds een goede verstandhouding uit te bouwen met al onze klanten en koesteren de aspiratie dat ze na die ene klus de weg blijven terugvinden naar ons in de toekomst. Om deze doelen te bewerkstelligen, vinden we het een logische keuze om uitsluitend personeel aan te nemen dat de juiste scholing genoten heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier weten we perfect waaraan we ons kunnen verwachten en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Maken onze aangeboden diensten je enigszins warm, maar zou je toch die laatste twijfels waarmee je zit de kop ingedrukt willen zien? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze vakmensen staan te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend met een oplossing op maat voor de dag te komen die je als muziek in de oren klinkt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Rw Solar spitsen we ons toe op zonnepanelen en de installatie ervan. Bij de uitvoering van onze werken gebruiken we steevast materialen van de beste kwaliteit, gekoppeld aan een vlotte service en correcte prijzen. Je kan dus op je beide oren slapen: we werken je hele project tot in de puntjes en op een vlekkeloze manier af.

Het staat buiten kijf dat de populariteit van zonnepanelen steeds verder blijft stijgen. Aan de basis hiervan liggen de spotgoedkope prijzen en het maximale rendement. Gooi die laatste twijfel overboord en schakel onze deskundige hulp in voor de plaatsing van jouw zonnepanelen!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Rw Solar
Rubensstraat 104/80
2300 Turnhout, België
BTW: BE0835213550
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .