Welkom bij Q8

Over ons


Tanken bij Q8 kent alleen maar voordelen. De 450 tankstations van Q8 beschikken over een ruim gamma van extra diensten, waaronder Delhaize Shop & Go, Panos, Nespresso, gratis WiFi en een bpost pakjesautomaat. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een goede carwash en mag je er gratis je banden oppompen.

Voor bedrijven beschikken wij over de Q8 Mobility Card. Dit is een tankkaart die het voor bedrijven mogelijk maakt om één overzichtelijke factuur te bekomen voor verschillende vervoersvormen. Deze factuur kan zelfs elektronisch verwerkt worden! De tankkaart voorziet meer vrijheid in vervoerskeuze en meer gebruiksgemak voor alle medewerkers, want dankzij deze kaart is bonnetjes sparen verleden tijd. De Q8 Mobility Card is bovendien gekoppeld aan de interessante applicatie Milo, die actueel reisadvies geeft op basis van de werk- en persoonlijke agenda van de werknemer/werkgever. Alle zakelijke reizen van de werknemers kunnen dankzij deze app betaald worden op basis van één enkele Visa-betaalkaart. Redenen genoeg om voor de Q8 Mobility Card te kiezen, toch?

Bij Q8 kan je ook Smiles sparen. Deze Smiles leveren je later een toffe verrassing op. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 500 Smiles in leuke cadeaus om te ruilen, waaronder een korting bij een volgende tankbeurt of in de shop!

Voor gehaaste chauffeurs zijn er dan weer de Q8 easy stations, waardoor je nog sneller weer de baan op bent! Dit zijn onbemande stations waar je snel en goedkoop kan tanken, zonder alle bovenstaande services.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Voortaan kan je ook mobiel tanken bij Q8, je hebt jouw portefeuille hiervoor dus niet nodig! Ook dit brengt enorm veel voordelen met zich mee. Eerst en vooral heb je geen portefeuille nodig en kan je alweer sneller de baan op. Daarnaast spaar je automatisch Smiles en de kortingsbonnen kunnen bovendien ook bij de Q8 stations gebruikt worden. Het is niet ingewikkeld: je moet enkel de Q8-smiles app downloaden en vervolgens ook koppelen aan jouw bankkaart. Eenmaal gekoppeld kan je eindeloos genieten van deze uitstekende service!

Voor Q8 staat de klant centraal en is de ervaring van de klant van essentieel belang. Het is ook daarom dat ze uitpakken met een uitgebreid aanbod aan extra diensten die het voor de reiziger extra plezierig maken om onderweg te zijn. Het doel is om diensten aan te bieden die jouw behoeften vervullen!

Ook veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke factoren waarmee rekening wordt gehouden. De energie-efficiëntie wordt steeds zo hoog mogelijk gehouden.

Dit doen ze door de mogelijkheid aan te bieden om Compressed Natural Gas (CNG) te tanken. Dit is een aardgas die veel milieuvriendelijker is dan klassieke fossiele brandstoffen. Q8 biedt ondertussen al 5 tankstations aan waar u van deze service kan genieten.

Daarnaast voorzien enkele tankstations van Q8 twee snelle laadpalen voor elektrische wagens, dankzij een partnership met EDF Luminus. Dankzij deze nieuwe snellaadstations duurt het slechts 30 minuten om tot 80% van de batterij op te laden! Ook hoeft u niet te vrezen voor de toegankelijkheid van de laadpalen, want ze beschikken namelijk over multi-standaard stekkers.

Q8 beschikt zelfs over een aantal stations met zonnepanelen, zodat groene energie opwekken een mogelijkheid wordt. Op deze manier kunnen deze stations voor een groot deel zelfvoorzienend zijn.

Tenslotte zijn ook gesloten koelkasten in de shops, led-verlichting binnen én buiten op de stations, groene daken, waterrecuperatiesystemen en warmterecuperatie koelsystemen enkele voorbeelden van duurzame initiatieven. Q8 wil dus enkel het beste voor u en het beste voor onze planeet!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Beoordelingen 

6 review van Q8

Bobex Score : 100%

an w.

08/04/2017     Leuven


Project : Aanvraag Tankkaart te Leuven
Review : correcte opvolging
Julien B.

01/04/2017     Namur


Project : Carte carburants a Namur
Review : Bon
Toon vertaling
Katrien D.

01/04/2017     Hoogstraten


Project : Tankkaart te Hoogstraten
Review : Ik heb hen mail verstuurd met tal van vragen omtrent de Algemene Voorwaarde ...
(Lees meer)
guillaume s.

20/03/2017     wellin


Project : Devis pour une carte carburant diésel
Review : Toujours en attente du code qui devais suivre la carte carburant
Toon vertaling
Joren D.

05/02/2017     Vorselaar


Project : Tankkaart voor in de regio Vorselaar
Review : Snelle reactie/offerte, daarna correcte opvolging/afhandeling
PHILIPPE L.

05/02/2017     Vaux-sur-Sûre


Project : devis pour 5 carte carburant
Review : l'offre était claire et précise, mes questions ont toutes eu une réponse
Toon vertaling
Adres
Q8
Brusselstraat, 59 bus 1
2018 Antwerpen, België
BTW: BE0404.584.525
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .