Welkom bij Pin Vandaag

Over ons


Heb je een handelszaak en is het nog niet mogelijk om er met bancontact te betalen? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en bij Pin Vandaag ben je daarvoor aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in betaalterminals.

Ons bedrijf is gevestigd in Tilburg en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Ondertussen zijn we reeds enkele jaren aan de slag en slagen we erin om meer en meer uit te groeien tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de sector.

Het spreekt voor zich dat Pin Vandaag veel belang hecht aan de tevredenheid van z’n klanten. We trachten altijd een goede relatie met ons cliënteel te onderhouden en hopen dat ze na een enkele klus de weg blijven vinden naar ons.

Om die doelen te verwezenlijken, hebben we enkel mensen in dienst die de juiste scholing genoten hebben en kunnen beschikken over de nodige ervaring. Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus, zodat we steeds op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en nieuwste technieken in de branche.

Ben je zeker en vast gecharmeerd door wat we je te bieden hebben, maar wens je graag nog wat extra info te verkrijgen alvorens je de knoop doorhakt of je de samenwerking met ons aangaat? Twijfel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat steevast met de glimlach voor je klaar en heeft als prioriteit om een oplossing aan te reiken die volledig tegemoetkomt aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Betaalterminals zijn de grote specialiteit van Pin Vandaag. Niemand kan er nog om heen dat vandaag de dag vrijwel iedereen zijn of haar betalingen verricht met de bankkaart. Een betaalterminal is dus met andere woorden onmisbaar geworden in eender welke handelszaak.

Het is niet meer dan logisch dat het gegeven van de betaalterminaal bepaalde vragen doet rijzen. Je vraagt je ongetwijfeld af voor welk specifiek type je moet kiezen en of het beter is om er eentje te huren of te kopen. Pin Vandaag verschaft je een antwoord op deze en nog tal van andere vragen en helpt je mee in je keuze voor de meest geschikte terminal.

Volgende types behoren tot de mogelijkheden:

 • Toonbankterminal
 • Mobiele terminal
 • Kaartbetaling via smartphone, tablet of internet
 • Geïntegreerd kassasysteem (horeca, winkel, enz.)

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pin Vandaag
Jules de Beerstraat 14 
5048 AH Tilburg, Netherlands
BTW: NL859638145B01
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.