Welkom bij NSPO

Over ons


Neem je in overweging om het over een duurzame boeg te gooien aan de hand van de plaatsing van zonnepanelen? Dan is er goed nieuws, want NSPO stelt zich graag kandidaat om je hierin bij te staan. Onze firma heeft z’n vestiging in Vosselaar en de gehele regio Antwerpen kan een beroep doen op onze diensten. We bestaan ondertussen net geen 10 jaar, wat betekent dat we door de jaren heen zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de sector.

De misschien wel belangrijkste pijler waar we bij NSPO op berusten is die van de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds op goede voet te staan met elk van onze klanten en doen er alles aan om hen te overtuigen om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Laat dat net de reden zijn waarom wij ervoor opteren om uitsluitend te werken met mensen die de juiste scholing genoten hebben en de nodige ervaring kunnen overbrengen op potentiële klanten. Verder volgen we om de zoveel tijd een bijscholingscursus. Die helpt ons om belangrijke nieuwe inzichten te verwerven, waardoor we een frisse kijk blijven behouden en onze diensten nog meer kunnen verbeteren.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren, maar wil je geen voorbarige conclusies trekken en tot in de puntjes weten waar je precies aan toe bent? Aarzel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze gemotiveerde medewerkers stellen alles in het werk om jouw persoonlijke project tot stand te brengen zoals jij het al die tijd al voor ogen had.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


NSPO focust zich op zonnepanelen en de installatie ervan. Voor al onze opdrachten gebruiken wij de beste materialen die de markt te bieden heeft en verzekeren we een snelle service aan schappelijke prijzen.

Zonnepanelen komen steeds meer in de lift te zitten. Zo kozen ondertussen al meer dan 400000 Vlamingen voor deze alternatieve en groene vorm van energie. Het is zeker niet verwonderlijk te noemen dat zonnepanelen in de smaak vallen bij het grote publiek. De reden hiervoor is de historisch lage prijs en het alsmaar stijgende rendement. Geef ons de totale oppervlakte en gewenste locatie door en wij werken het gedroomde oplossing uit voor jou.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
NSPO
Sparrenlaan 3 
B-2350 Vosselaar, Belgium
BTW: 0828.336.844
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.