Welkom bij NRG-Tec

Over ons


Zou je het over een andere boeg willen gooien door volledig de kaart van zonne-energie te trekken in de vorm van een thuisbatterij of zonnepanelen? Als dat het geval is, hebben we goed nieuws voor jou aangezien NRG-Tec gespecialiseerd is in deze zaken! Onze onderneming bevindt zich in Roeselare en we bedienen de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ons bedrijf zag pas in 2019 het levenslicht, maar we zijn heel hongerig om onze ambitieuze doelen op korte termijn waar te maken.

Bij NRG-Tec leggen we continu de nadruk op het belang van de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons hele cliënteel en hopen erop dat ze na die ene klus de weg blijven terugvinden naar onze diensten. Om de daad bij het woord te voegen, opteren we er bewust voor om enkel personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en kan putten uit de nodige ervaring. Verder scholen we ons op gepaste momenten bij. Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche, waardoor we onze dienstverlening nog meer op punt kunnen stellen.

Zit het gevoel na het lezen van bovenstaande info wel snor, maar wens je liever niets aan het toeval over te laten en helemaal op zeker te spelen? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze gediplomeerde werknemers maken er een prioriteit van om een oplossing op maat aan te reiken die tot in de details tegemoetkomt aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij NRG-Tec focussen we ons op zonne-energie en in het bijzonder op thuisbatterijen en zonnepanelen. Voor de uitvoering van onze opdrachten maken we steevast gebruik van materialen van topkwaliteit, werken we aan een strak tempo door en hanteren we correcte prijstarieven.

Met zonnepanelen kies je voor duurzaam, groen en veilig aan een lage prijs en tegen een hoog rendement. In vergelijking met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen maar liefst 60% gedaald in prijs. Je zou met andere woorden gek zijn om deze buitenkans te laten liggen. Bovenop zonnepanelen zijn thuisbatterijen een goede aanvulling. Met een thuisbatterij is het mogelijk om meer te verbruiken en toch energie uit te sparen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Peter  H .

20/01/2021    Zwijnaarde


Project : zonnepanelen te Zwijnaarde
Beoordeling : Klaar en duidelijk productkennis

Realisaties

Adres
NRG-Tec
Vijfwegenstraat 283 
B-8800 Roeselare, Belgium
BTW: BE0727675390
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.