Bedrijven die actief zijn in Waals-Brabant

Aqua-Claro
97%
Steenweg op Blaasveld, 72
B-2801 Heffen
Aquagroup
96%
Vrijeigen
B-8790 Waregem

Onze onderneming Aquagroup situeert zich in Waregem. Wij zijn gespecialiseerd in waterverzachter en voeren onze klussen uit in de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak begeleiden wij jou maar al te graag in jouw keuze voor … (Lees meer)

SipWell
93%
-
B-1840 Londerzeel

Wij zijn marktleider in België op vlak het leveren van water en waterkoelers. Het kristalhelder water van bronkwaliteit, de gebruiksvriendelijke en recycleerbare flessen en de waterkoelers met eigentijds design zullen ongetwijfeld voldoen aan jouw verwachtingen, ongeac … (Lees meer)

Aquavital
100%
Avenue Newton, 1
B-1300 Wavre

Aqua Vital werkt samen met kleine, middelgrote en grote ondernemingen en is een pionier in België op vlak van dranken. De hoge kwaliteit van de diensten van Aqua Vital draagt bij tot het welzijn van tal van ondernemingen in de Benelux. Van bij de materiaalkeuze voor de … (Lees meer)

Fountain
100%
Avenue De L'Artisanat 17
B-1420 Braine-l'Alleud

Sinds 40 jaar levert Fountain warme en koude dranken aan alle soorten bedrijven. Met een uitgebreid aanbod aan producten, koffietoestellen en automaten, vormen ze een belangrijke leverancier voor bedrijven. Tot hun productaanbod horen een uitgebreid aantal koffie- en t … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Welk type waterkoeler wenst u?
2*. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
3. Beschrijving van uw project
4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .privacy charter
Waterkoeler of waterdispenser: vind de juiste specialist in Waals-Brabant

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Waterkoeler of waterdispenser die actief zijn in uw regio.
Waterkoeler of waterdispenser bedrijven in andere regio's