Welkom VDT Karweien

Over ons


Bij VDT Karweien zijn we gespecialiseerd in vloer- en tegelwerken, behang- en schilderwerken alsook renovatie- en metselwerken. U kan bij ons terecht voor een hele resem klusjes. Wij komen snel in actie om u te helpen bij uw werken!

VDT Karweien staat voor kwaliteit aan een eerlijke prijs en een snelle oplevering. Wij zetten klanttevredenheid centraal voor het succes van ons bedrijf. Als aannemersbedrijf uit Diksmuide zijn we actief in heel West-Vlaanderen.

Voor een snelle en vlotte start van uw werken moet u bij VDT Karweien zijn. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan en wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk van dienst te zijn!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


U kan op VDT Karweien rekenen voor heel wat klusjes uit te voeren op een kwaliteitsvolle manier. Bovendien gebeurt dit allemaal in een handomdraai, zodat u snel kan genieten van het resultaat. Hieronder geven we u nog even een overzicht mee van onze specialisaties. Hierin hebben wij vakmanschap en ervaring uitgebouwd. Zo bent u zeker dat u aan het juiste adres bent!

Vloer- en tegelwerken

Van het verwijderen van oude tegels of afgedankte vloeren tot het leggen van nieuwe vloeren en tegels, wij werken alles perfect af. Onze expertise laat ons toe snel en efficiënt te werken zonder in te boeten aan kwaliteit.

Behang- en schilderwerken

Wil u graag een ruimte laten behangen of schilderen? Dan zijn wij uw ideale partner. U staat versteld van de zorg die wij steken in onze behang- en schilderwerken en van het prachtige eindresultaat. Een sprekende uitstraling vereist natuurlijk vakmanschap, en die kan u bij ons vinden. Bovendien voeren wij zowel binnen als buiten behang- en schilderwerken uit, zo kan u altijd op ons rekenen!

Metselwerken

Wilt u graag een muur laten metselen, een ruimte scheiden of bestaand metselwerk opwaarderen? Geen probleem! Wij voeren onze metselwerken steeds met veel zorg uit. U mag dus een nette werkwijze verwachten zonder schade aan de rest van uw woning of bedrijf. Een perfect eindresultaat, dat garanderen we u.

Regio ' s van de activiteit
Adres
VDT Karweien
Koning Albertstraat 11
8600 Diksmuide, België
BTW: BE0728463565
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .