Welkom bij Sunthing

Over ons


Sunthing is een bedrijf gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Wij voeren professionaliteit, een persoonlijke aanpak en een vlekkeloze service hoog in het vaandel. Reken bij ons op een uitgebreide expertise, een professioneel team van installateurs, een persoonlijke begeleiding en nog veel meer! Het doel? Ervoor zorgen dat u elke cent uit elke zonnestraal kan halen, met het oog op het milieu. Als u voor ons kiest, kiest u naast milieuvriendelijkheid, ook voor kwaliteit. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Zonne-energie wordt met de dag steeds interessanter en veelbelovender. Zeker in het klimaat waarin wij ons nu bevinden, is het belangrijk dat iedereen een steentje probeert bij te dragen aan een beter milieu. Zonne-energie kan hier een oplossing voor zijn. Ook voor u persoonlijk zijn zonnepanelen en zonneboilers zeer interessant:

 • Het wordt gezien als een hoogwaardige vorm van energie.
 • Het vereist weinig onderhoud.
 • Er is altijd en overal voldoende zonnestraling en zonlicht aanwezig.
 • Het is een duurzame installatie, het gaat lang mee.
 • De fabricage- en installatietijd is zeer beperkt.
 • U kan genieten van kostenbesparing.

Zonnepanelen kunnen worden ingedeeld in twee soorten groepen of PV-systemen, namelijk de netgekoppelde zonnepanelen en de losstaande PV-systemen. Deze systemen zorgen voor de gehele weg van zonlicht tot apparaat. Wat is nu het verschil?

 • Netgekoppelde zonnepanelen: hierbij wordt de niet-verbruikte stroom terugverkocht aan het elektriciteitsbedrijf. Dit systeem bevat verschillende onderdelen, waaronder een set zonnepanelen, een omvormer en montagemateriaal.
 • Losstaande PV-systemen: ook deze soort is vaak de moeite waard. Doordat deze systemen zich vaak focussen op één taak, hebben ze ook een relatief laag vermogen.  

Zonnepanelen kunnen bovendien veel opbrengen, maar de exacte opbrengst is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de schakeling, het rendement, het systeem, de zonnestraling, de omvormer, de ventilatie, de zijwaartse hellingshoek en de onderhoudstoestand. Gelukkig staan de vakmannen van Sunthing altijd klaar om u te begeleiden met het juiste advies!

Ook zonneboilers zijn een grote aanwinst in uw huishouden, hoewel het vaak wordt verwisseld met zonnepanelen. Zonneboilers hebben als taak het verwarmen van water a.d.h.v. zonlicht. De boiler bestaat uit drie verschillende onderdelen, namelijk een zonnecollector, een voorraadvat en een naverwarmer. Daarnaast zijn er alweer verschillende soorten zonneboilers, net zoals bij de zonnepanelen. Denk maar aan een standaard zonneboiler, een compacte zonneboiler, een cv-zonneboiler en een zonneboilercombi. Het plaatsen van een zonneboiler is een vak apart, maar voor de vakmannen van Sunthing is het kinderspel!

Indien u een grote investering helemaal niet zo erg vindt, kan u zelfs overwegen om zonnepanelen te combineren met een zonneboiler. Op deze manier haalt u het maximale uit de zon! Voor meer informatie hierover én een specifieke offerte kan u rekenen op de betrouwbare specialisten van Sunthing.

Maak een verstandige keuze en vertrouw op Sunthing voor de installatie van uw zonnepanelen en zonneboilers. Vraag hier onmiddellijk kosteloos en vrijblijvend een offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Sunthing
Brusselsesteenweg 321
3090 Overijse, België
BTW: BE0897.978.488
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .