Welkom Selecta

Over ons


Speel je met het idee om koffiemachines te plaatsen in je bedrijf? Dan zit je bij Selecta alvast op je plaats. Als specialist in koffiemachines en al z’n toebehoren hebben wij zeker in huis waar jij naar op zoek bent.

Ons bedrijf is gelegen in Drongen en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bepalende speler in de sector.

Iemand de juiste koffiemachine verkopen lijkt misschien evident, maar dat is het niet. Daarom is het cruciaal dat al onze werknemers de juiste scholing genoten hebben alvorens ze bij ons aan de slag kunnen gaan. Daarnaast moeten ze eveneens over de nodige ervaring beschikken.

Op basis van vakmanschap en expertise in combinatie met een professionele service zijn we er volledig van overtuigd dat we de klant exact datgene kunnen aanbieden wat op z’n verlanglijstje staat.

Indien je niet volledig zeker bent welke koffiemachine het meest geschikt is voor je onderneming, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar met raad en daad en helpen je op weg in je zoektocht naar de meest passende koffiemachine.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Selecta streven we ernaar om je een onvergetelijke koffie-ervaring te bezorgen die nog lange tijd zal nazinderen. We beseffen maar al te goed hoe essentieel koffie is in het bedrijfsleven en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen.

Omwille van die reden hebben we een gamma aan koffiemachines ontwikkeld die zoveel mogelijk aan de verwachtingen van bedrijven zouden moeten voldoen:

 • Koffiemachines met verse bonen: moderne modellen in verschillende maten en gewichten die je toelaten om de smaak van een espresso en andere soorten koffie gewaar te worden. De optie verse melk behoort ook dikwijls tot de opties.
 • Instantkoffiemachines: deze professionele, stijlvolle en eigentijdse machines combineren een mix van kwaliteit en snelheid
 • Koffiecapsulemachines: ons unieke model biedt Italiaanse elegantie en ongeëvenaard gebruiksgemak

Wij leveren onder andere aan bedrijven en de onderwijs- en zorgsector. Ons team van koffie-experts is er enorm op gebrand om een langdurige relatie op te bouwen met jou en wil je kost wat kost een unieke ervaring bezorgen.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Selecta

Bobex Score : %

Adres
Selecta
Industriepark 23
9031 Drongen, België
BTW: BE0459.399.027
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .