Welkom bij SDS verandabouw

Over ons


SDS Verandabouw levert al drie generaties veranda’s af van de hoogste kwaliteit. Onze expertise gaat van veranda’s en pergola’s tot elke soort terrasoverkapping. Wilt u deze zomer en vele volgenden er luxueus bijzitten zonder zich iets te moeten aantrekken van het weer? Dan is SDS Verandabouw uw vertrouwde partner.

Ook het plaatsen van zonwering en het installeren van ramen, deuren en sectionaal poorten is voor ons geen probleem. We zijn actief in bijna heel België en garanderen klanttevredenheid met ons uitmuntend werk op maat van al uw wensen.

Ons harde werk loont, want we zijn zowel in 2010, 2011 als in 2012 genomineerd als Trends Gazelle. Deze nominatie hebben wij te danken aan onze sterke groei en klantentevredenheid!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wat maakt SDS Veranda zo vakbekwaam en ervaren? we hebben namelijk een gespecialiseerd team bestaande uit 45 technisch adviseurs, ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers en nog veel meer. Het team is dus een bundeling van uiteenlopende kennis en expertise en staat klaar om jou de beste service te bieden. Hoe doen we dit dan?

Eerst en vooral kiest SDS Veranda ervoor om te gaan voor een persoonlijke aanpak. Dit doen ze door, aan het begin van jouw project, een technische adviseur naar jouw huis te sturen en op deze manier te weten te komen wat jouw specifieke noden en wensen zijn. Het familiaal karakter is dus nog sterk aanwezig.

SDS Veranda is al sinds de opkomst van de verandabouw een baanbreker geweest in dit vakgebied, met een succesvolle eigen schrijnwerkerij die zich steeds heeft aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en trends. Dertig jaar geleden zagen veranda’s er uiteraard anders uit, maar tegenwoordig vormen zij een harmonieus geheel met de rest van het huis. Dit is een gegeven dat SDS Veranda maar al te goed begrijpt!

Een goed geïsoleerde veranda bouwen is een complex verhaal, want er moet met veel rekening worden gehouden. Denk maar aan afbraak-, metsel-, elektriciteit-, verwarmings-, dakdekkings-, pleister- of andere werken. Moet je dan contact leggen met verschillende leveranciers? Neen, want SDS Veranda ontfermt zich over al deze werken en zorgt voor slechts één aanspreekpunt voor het volledig project. Dit doen we a.d.h.v. hun eigen uitgebreid en gespecialiseerd team. We zetten dus in op een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak.

Op welke manier onderscheidt SDS Veranda zich van de rest? Er zijn verscheidene redenen.

 • Eerst en vooral worden de persoonlijke afspraken steeds aangepast aan jouw agenda en je zal vaak meteen weten hoe het prijskaartje Ook een gedetailleerd ontwerp laat bij SDS Veranda niet lang op zich wachten.
 • Daarnaast zal je je ook nooit zorgen moeten maken om de nodige documenten voor een bouwvergunning, want dit bedrijf bezorgt jou al dit papierwerk en begeleidt jou verder in dit proces.
 • Bovendien neemt SDS Veranda het werk heel serieus, want stoppen vooraleer alles klaar is doen ze niet!
 • Tenslotte beschikken we over een volwaardige serviceploeg die snel tot bij jou komt om een technisch probleem op te lossen.

Twijfel dus niet en verwen jezelf met een uitstekend product en een kwaliteitsvolle service!

Regio ' s van de activiteit
Adres
SDS verandabouw
Steenweg Asse 220
1540 Herne, België
BTW: BE.0442.373.646
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .