Welkom bij Roofcare

Over ons


Roofcare is een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken. Bij ons kan u zich verwachten aan een periodieke onderhoud van alle mogelijke daktypes, waaronder daken met zonnepanelen, platte of hellende daken, groendaken, geballaste daken, etc. Als bedrijf streven wij ernaar om altijd mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen de daktechniek. Ook de ontwikkelingen betreffende duurzaamheid volgen wij op de voet op, aangezien wij altijd willen voldoen aan de toenemende eisen hierrond.

Ons bedrijf is jong en ambitieus, maar onze opvattingen over vakmanschap, duurzame kwaliteit en continuïteit blijven onveranderd. Onze jonge, ambitieuze en enthousiaste vakmensen doen er alles aan om de absolute top te bereiken en u te plezieren met een schitterend eindresultaat. Bij ons kan u zich verwachten aan het tegenovergestelde van een anonieme leverancier. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De diensten van Roofcare zijn zeer divers, maar de focus ligt vooral op het resultaat gericht samenwerken. Hun wendbare organisatie slaagt hier ook grandioos in. De belangrijkste diensten bestaan uit het volgende:

 • Advies en inspectie: zij zorgen voor de inspectie van uw dak, schoorsteen, vetkanalen, luchtkanalen en afvoerkanalen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook de levensduur wordt substantieel verlengd.
 • Beveiliging: zij garanderen de veiligheid van eigenaren en beheerders, door het dak veiliger te maken. Dit kan a.d.h.v. leveringen, installaties en onderhoud. Op deze manier wordt de veiligheid van iedereen gewaarborgd.
 • Preventief onderhoud: alvorens er ballast, zonnepanelen, bestrating of een groendak op de waterdichting wordt aangelegd, worden er preventieve controles uitgevoerd door Roofcare. Op deze manier worden gebreken tijdig opgespoord.
 • Correctief onderhoud: een correctief dakonderhoud is van essentieel belang om uzelf en uw inboedel te beschermen. Dit zorgt ervoor dat u de levensduur van uw dak met enkele jaren kan verlengen. Ideaal, toch?
 • Zandstraling façade: dit is een perfecte oplossing in het geval uw buitenmuren aan een grondige reinigingsbeurt toe zijn. Deze vrij ‘harde’ reinigingstechniek is echter niet geschikt voor alle soorten ondergronden, dus daar moet u wel rekening mee houden.
 • Service around the clock: dankzij deze 24/7 depannage dienst bent u altijd verzekerd van de beste service wanneer u maar wilt. De klimaatverandering zorgt in België bovendien vaker voor hoosbuien, de oorzaak van lekkages aan minder goed onderhouden daken. Hun onmiddellijke respons op lekkages is weer een stap verder naar totale ontzorging!

Het bedrijf neemt volle verantwoordelijkheid voor het project én voor het resultaat. U bent daarom ook altijd verzekerd van een topkwaliteit. Ook hun vakmannen voldoen aan de aantoonbare kennis en kunde die steeds van hen wordt verwacht. Dit gebeurt a.d.h.v. verplichte, werk gerelateerde opleidingen. Ook voorziet het bedrijf zelf een opleiding voor hun jongste en nieuwste vakmannen, zodat ze al meteen de normen en waarden van het bedrijf meekrijgen. Kiezen voor Roofcare is dus een slimme keuze. Wacht daarom niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Roofcare
Kleine Dalstraat 85
1930 Zaventem, België
BTW: BE0723613961
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .