Welkom Nys Project Management

Over ons


U kunt bij Nys Project Management terecht voor een tal van verschillende renovatie en nieuwbouw projecten. Aarzel niet om ons te contacteren.

Zo kan u ons contacteren voor het verwijderen van asbest, het renoveren van badkamers, totale renovaties, gevelrenovaties, andere gevelwerken, elektriciteitswerken, het aanleggen van terrassen en opritten, aanbouw renovaties, tegelwerken, vloeren, etc.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Badkamerrenovatie

Het laten plaatsen van een gloednieuwe badkamer kan prijzig zijn. Om hier wat budget ui te sparen kan een badkamerrenovatie een goed idee zijn. Zo kunnen we bekijken met u hoe uw badkamer er momenteel aan toe is en hoe u deze wilt volgens uw droombadkamer.

We kijken naar onder andere de indeling van uw badkamer, en of deze mag blijven of totaal moet veranderd worden. Let op dat bij het veranderen van de indeling van een badkamer men rekening moet houden met de waterleidingen.

Zo kan me een dubbele wasbak plaatsen waar een enkele stond, maar men kan geen bad plaatsen waar uw oude toilet was. Ook moet men zien of de waterleidingen nog in een goede staat zijn. De leidingen kunnen, zeker in oudere huizen, rot worden door jarenlang gebruik.

Naast de indeling en de leidingen moet men ook overwegen of men bepaalde sanitaire toestellen wilt vervangen of behouden. Een renovatie bespaart niet enkel geld uit, maar ook sloop en breekwerk.

Gevelrenovatie

Wanneer uw gevel afziet van weersomstandigheden, kan deze afbrokkelen, eroderen, mossen krijgen, etc. Hierdoor verliest u gevel niet enkel haar isolerende kwaliteiten, maar esthetische waarde.

Na een tijdje zal uw huis er verwoederd uitzien. Om dit tegen te gaan is het aan te raden om geregeld uw gevel te laten renoveren. Dit kan door middel van bijvoorbeeld crepi.

  • Crepi heeft uiterst goede isolerende eigenschappen en oogt heel netjes.
  • Maar u kunt ook opteren voor steenstrips. Deze zijn een snelle optie. Zo moet er geen metsel- en voegwerk aan te pas komen. Steenstrips zijn ook uitermate isolerend. Wenst u echter een andere gevel decoratie, zoals hout, panelen, etc. dan  is dit ook natuurlijk een mogelijkheid.

Totaalrenovatie

Bij een totaalrenovatie spreken we natuurlijk van het renoveren van een woning zijn totaliteit. Hier komt heel wat plannen bin te kijken. U kunt namelijk alle werken in eens laten gebeuren, maar hier kunt u niet meer in uw huis verblijven tijdens de werken. Of u kunt iedere kamer en ieder aspect apart laten renoveren, dan is het perfect mogelijk om nog in uw huis te blijven wonen gedurende de werken.

Terras

Een terras geeft u woning extra waarde. Het aanleggen van terrassen kan tegenwoordig in verschillende materialen. Zo kan u kiezen voor meer klassiekere terrassen in bijvoorbeeld tegels of klinkers, of zelfs natuursteen. Of eerder een aangenaam terras in houten planken, of bankirai.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Nys Project Management

Bobex Score : %

Adres
Nys Project Management
Putvennestraat 79
3500 Hasselt, België
BTW: BE.707.687.155
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .