Welkom LuMa Consult

Over ons


LuMa Consult zorgt ervoor dat u kan genieten van een goede nachtrust. Onze alarmsystemen zijn van topkwaliteit. Daarnaast leveren we onfeilbare installaties en onderhoudmogelijkheden.

We leveren systemen op maat van uw wensen, of het nu gaat om een woning of bedrijf. Naast alarmsystemen zijn we ook in staat om beveiligingssysteem met bijvoorbeeld badges voor uw werknemers te installeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat u zich nooit meer zorgen moet maken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Een alarmsysteem komt alsmaar vaker voor. En omdat er duizenden verschillende soorten gebouwen en woningen zijn, zijn er ook heel veel verschillende alarmsystemen. Een alarmsysteem moet volledig op maat zijn van het soort beveiliging dat u wenst.

Er zijn verschillende soorten alarmsystemen.

 • Zo heeft men bijvoorbeeld bedrade systemen, draadloze systemen, systemen met camerabeveiliging.
 • Alarmsystemen bestaan doorgaans uit enkele vaste  delen: het bedieningspaneel dat men centraal vindt, de contactsensors die bevestigd staan op deuren en ramen, en een sirene die afgaat bij inbraak. Daarnaast kunnen alarmsystemen aangevuld worden met nog extra’s.

Bedrade systemen hebben het pluspunt dat ze altijd zullen reageren bij inbraken door de bekabeling die sowieso betrouwbaar is. De apparatuur kan voordeliger uitvallen, maar de installatiekosten vallen vaker duurder uit door het breekwerk.

Draadloze systemen hebben vanzelfsprekend geen bedrading om verbinding te maken tussen de sensors en de sirene. Deze systemen werken met signalen die in de lucht worden verzonden, zoals bijvoorbeeld een wifi-verbinding. Er zijn alarmsystemen die werken op basis van een wifi-verbinding.

Het voordeel hieraan is dat er geen grote afbreekwerken en installaties nodig zijn, waardoor u kan besparen op arbeid. Deze systemen zijn ook heel makkelijk uit te breiden met extra sensoren of andere onderdelen. Daarom zijn ze ook zeer betrouwbaar met een sterk zendbereik.

En zo heeft men ook alarmsystemen met camerabeveiliging. Camerabeveiliging zorgt ervoor dat u beelden kan zien van wat er rondom en in uw woning of gebouw gebeurt. U kunt zoveel camera’s laten plaatsen als wenst en nodig acht. U heeft een ruime keuze in camera’s. Voor de voordeur alleen volstaat vaak een analoge camera. Maar deze hebben een slechtere beeldkwaliteit.

Daarom wordt bij een vraag naar meerdere camera’s HD camera’s of IP camera’s voorgesteld. Deze camera’s zijn te besturen, en kunnen in- en uit-zoomen. Heeft u een wifi-verbinding, dan kan u zelfs vanop afstand bekijken wat er gaande is.

Bij een alarmsysteem heeft men de basis. De sensoren of detectoren, de sirene, een bedieningspaneel, etc. Maar bij alarmsysteem horen meestal ook wat extra’s. Enkele voorbeelden van extra’s:

 • Een onderhoudscontract om geregeld het hele systeem up-to-date te maken
 • Aansluiting voor een meldkamer
 • Afstandsbediening, dit kan bijvoorbeeld via een app op de smartphone
 • Het aantal detectoren kan ook aangepast worden
 • De soorten camera’s, zoals eerder vermeld zijn er heel veel soorten camera’s

Regio ' s van de activiteit
Adres
LuMa Consult
Olekenbosstraat 5
8570 Vichte, België
BTW: BE0527.899.635
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .