Welkom It-Mobile Belgium

Over ons


Met It-Mobile, actief in heel België, heeft u ten alle tijden een overzicht over uw voertuigen. Onze activiteiten bestaan uit Track & Trace en voertuiglokalisatie. Wij hebben handige, online tools gecreëerd die speciaal zijn ontworpen opdat u ze in geen tijd onder de knie heeft.

Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid staan bij It-Mobile echter hoog in het vaandel. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en advies!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Track & Trace komt met enorm veel voordelen, meer dan u waarschijnlijk zelf beseft. Wat doet dit systeem nu precies? Het maakt het mogelijk om al uw bedrijfsvoertuigen, materiaal of werknemers vanop afstand op te volgen.

U kan dus uw wagenpark van op afstand beheren a.d.h.v. een gps-tracker die zich in een bedrijfsvoertuig of voorwerp bevindt. De tracker verzamelt dan in realtime de locatiegegevens, zodat fleet managers, directieleden of zaakvoerders altijd en overal op de hoogte zijn!

Daarnaast wordt het ook mogelijk om toegang te krijgen tot de historische data. Dit stelt u in staat om te weten waar het voertuig zich op een bepaald moment bevond, welke route de chauffeur nam en hoelang de rit exact duurde. Zalig toch?

Vroeger moest u uw chauffeurs blindelings vertrouwen, maar nu kan zelf de touwtjes gedeeltelijk in handen nemen. Onwetendheid is dus verleden tijd met Track & Trace. De functionaliteiten? Het zijn er veel!

 • Dankzij de GPS tracker kan u genieten van een nauwkeurige realtime locatiebepaling. U bent dus altijd en overal op de hoogte van waar uw voertuigen zich bevinden. In het geval er een ongeval plaatsvindt, kan u ook meteen te hulp schieten. Hebben de wagens van uw chauffeurs misschien onderhoud nodig? Ook dan kan u de nodige hulp inschakelen. Enkel en alleen maar voordelen dus!
 • U kan beroep doen op de rittenhistoriek en dus zo zien waar ieder voertuig exact is geweest en op welk tijdstip. In geval van onzekerheden met klanten, leveranciers, … kan u hier altijd gebruik van maken.
 • U kan uw planning sneller opstellen omdat u steeds een duidelijk overzicht hebt over uw wagenpark. Door de handige technologie kan u zelfs nog op laatste momenten de planning wijzigen, zonder dat het voor problemen zorgt!
 • Via de realtime verkeersinfo kan u de chauffeurs vanop afstand begeleiden. Is het ergens druk op de weg en kunnen ze beter een andere weg nemen? Deze informatie wordt rechtstreeks naar de chauffeur gestuurd zodat hij meteen actie kan nemen en dus geen tijd verliest!
 • U zal automatische alerts ontvangen voor onderhoud of keuring, geofence, snelheidsovertredingen en nog veel meer. Op deze manier kan u hier meteen op inspelen zonder enige tijd te verliezen.
 • U kan volledig naar wens verschillende POI’s (points of interests) toevoegen. U kan dit vanop afstand doen en wanneer u maar wil. De chauffeur zal, dankzij het handige systeem, meteen op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen! Efficiënt werken is de boodschap.

Kan u niet wachten om in één oogopslag te weten waar uw voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden? It-Mobile Belgium staat voor u klaar! A.d.h.v. hun Track & Trace en voertuiglokalisatie kan u de activiteiten van uw bedrijf optimaliseren.

Twijfel niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van It-Mobile Belgium

Bobex Score : %

Adres
It-Mobile Belgium
Xavier De Cocklaan 66
9830 Sint-Martens Latem, België
BTW: 0884.445.406
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Sluiten
 • Zondag: Sluiten
 • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .