Welkom bij Isostone

Over ons


IsoStone is de referentie voor de plaatsing van steenstrips, gevelbepleistering, spuitkurk en gevelbekleding in Vlaanderen.
We werken zowel voor particulieren als bedrijven, hebben een sterke prijs-kwaliteitverhouding en bieden een garantie van 10 jaar.
We zijn werkzaam in en rond Gent, Brussel, Antwerpen en Mechelen tot de kust.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Gevelbepleistering

Naast er netjes uit te zien, is het ook voordelig voor de portefeuille op lange termijn als u de recentste isolatie richtlijnen kent. Goed geïsoleerde gevels en buiten muren houden u warm in de winter, zonder dat u overdadig moet stoken en energie verbruiken.

De gevelbepleistering of crepi is gemaakt op basis van siliconen, wat ideaal is voor een strakke, duurzame en onderhoudsvriendelijke gevel en het is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.

Woont u in een bosrijke omgeving, dan kunnen we de crepi ook behandelen met een vuilafstotende laag. De plaatsing gebeurt ook volledig volgens de Europese richtlijnen van de ETICS. U krijgt ook een garantie van 10 jaar.

Crepi is de benaming van gevelbepleistering in de volksmond. We kunnen crepi als gevelbekleding alleen maar aanraden, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. Ook qua prijs/kwaliteit is het een aanrader, hoewel het duurder uitkomt dan spouwmuurisolatie. Crepi geeft uw woning een egale isolatie, zonder koudebruggen. Spouwmuurisolatie geeft immers wel koudebruggen.

Daarnaast krijgt uw woning een hedendaagse en strakke look, in tegenstelling tot de ouderwetse look van vele woningen.

Bij nieuwbouwwoningen gebeurt de isolatie meestal langs de buitenkant, om zo goed en egaal geïsoleerd te zijn en luchtdicht. Bij het bepleisteren van een oude gevel, zal er eerst nog isolatie moeten geplaatst worden als men de gevel wilt isoleren.

Enkele voordelen van uw gevel te bepleisteren zijn onder andere dat uw woning stijgt in waarde. Uw woning zal er eigentijdser uit zien. Het is waterdicht en waterafstotend, dus u bent beschermd tegen weer en wind. U zal geen koudebruggen meer hebben. Het tot slot is ook makkelijk in onderhoud.

Spuitkurk

Spuitkurk werkt zowel isolerend als decoratief. Kurk hecht zich ook aan alle oppervlakken en materialen. Of u nu een bakstenen gevel heeft of een houten, spuitkurk zal zich hechten. Bij volledige renovaties kan het dienen als volwaardige gevelbekleding.

Wij bieden spuitkurk in verschillende kleuren, u kunt uw gevel naar uw wens hebben.

Enkele voordelen van spuitkurk zijn dat het energiebesparend is met zijn isolerende functie, het is ook waterafstotend. Spuitkurk is duurzaam en ecologisch. Het werkt ademend en ziet er uniek uit. Daarnaast is het ook veelzijdig en elastisch.

Steenstrips

Steenstrips geven uw gevel een authentieke look. Deze worden vaak gebruikt bij houtskeletbouw of betonconcepten als afwerking. Deze werken ook bij renovaties zonder dat uw woning karakter verliest.

Enkele voordelen zijn de ruimtewinst, het heeft geen funderingen nodig en het is ideaal in combinatie met gevelisolatie.

Gevelbekleding

Wij bij IsoStone plaatsen uw gevelbekleding, dit zal voor u energiebesparend en isolerend werken. Zo is er keramische gevelbekleding, aluminium, spuitkurk, hout, bamboe, natuursteen,…

Laat uw gevel door een deskundige bekleden.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Isostone
Nekkerspoelstraat 282
2800 Mechelen, België
BTW: BE.0663.770.703
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .