Welkom Herman

Over ons


Acht je het moment welgekomen om je interieur in een nieuw jasje te steken in de vorm van gyproc- of pleisterwerken en kijk je daarom uit naar de ideale partner om deze klus aan toe te vertrouwen? Dan doe je er goed aan om in zee te gaan met Herman, aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn al van voor de eeuwwisseling in de slag in de sector, wat zonder enige twijfel wil zeggen dat we aan ervaring geen gebrek hebben en je met andere woorden aan het juiste adres bent bij ons.

Een van de troefkaarten die we bij Herman in handen hebben is dat we ons specifiek richten op de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met al onze klanten en hopen dat ze het zien zitten om op lange termijn met ons samen te werken. Om deze doelen waar te kunnen maken, opteren we er logischerwijs voor om enkel werknemers in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je er absoluut voor te vinden om onze deskundige hulp in te schakelen, op voorwaarde dat je ook een duidelijk antwoord krijgt op je resterende vragen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste medewerkers zal alles in het werk stellen om een oplossing op maat exact op die manier aan te brengen zoals jij ze voor ogen hebt.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Herman kan je ontegensprekelijk komen aankloppen voor gyproc- en pleisterwerken. Onze werken gaan overigens steevast gepaard met materialen van de beste kwaliteit, een strak tempo en eerlijke prijstarieven.

Het enige en niet onbelangrijke wat je bijkomend nog hoeft te doen, is ons laten weten welk karwei we voor onze rekening dienen te nemen. Aansluitend gaan wij over tot actie en kwijten wij ons met verve van onze taak!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

2 review van Herman

Bobex Score : 100%

Marjolijn B.

28/01/2021     Leest


Project : Pleisterwerken, stukadoors te Leest
Review : Snelle reactie
Johan D.

28/11/2020     Antwerpen


Project : Pleisterwerken, stukadoors te Antwerpen
Review : Snel contact. Correct
Adres
Herman
Uitbreidingsstraat 84
2600 Antwerpen, België
BTW: BE0463354350
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .