Welkom bij Gt Foam

Over ons


Heeft u nood aan isolatie en wil u samenwerken met een bedrijf waar kwaliteit en klantentevredenheid topprioriteiten zijn? Zoek dan niet verder en kies voor GT-Foam.

Wij hebben zeer veel ervaring opgebouwd in het spuiten van PUR-isolatie voor vloeren, kruipruimtes en zoldervloeren alsook het isoleren spouwmuren met PUR-isolatieschuim, inblaaswol en EPS-parels.

Wij zijn al sinds 2009 volop bezig met onze isolatietechnieken te verbeteren en zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste en meest betrouwbare materialen. Daarom worden onze medewerkers zeer regelmatig bijgeschoold. Zo kan u rekenen op ervaren vakmensen die u de meest moderne isolatietechnieken aanbieden!

Bent u op zoek naar isolatie voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen u graag verder. Ook na-isolatie is voor ons geen probleem.

Gelegen in Ravels, staan wij ter uw beschikking in heel Antwerpen. Wil u meer weten over onze diensten en prijzen? Aarzel dan niet om hier uw gratis en vrijblijvende offerte op maat aan te vragen!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Isolatiewerken

Met isolatiemateriaal moet op de juiste omgegaan worden en isolatiewerken moeten op de juiste manier gebeuren om uw woning of bedrijf zo energiezuinig mogelijk te maken. Als ATG-gecertificeerd bedrijf werken we ook enkel met ATG-gecertificeerde materiaal. Kwaliteit van uw grote of kleine isolatiewerken is met GT-Foam ten allen tijde verzekerd.

U kan bij ons terecht voor uw spouwmuurisolatie, dakisolatie, zolderisolatie, vloerisolatie, kelderisolatie en geluidsisolatie.

We komen voor (na-)isolatiewerken steeds ter plekke zodat we perfect kunnen inspelen op de behoefte van uw woning of bedrijf alsook uw wensen en budget.

Isolatiemateriaal

Elke leverancier beweert over het beste isolatiemateriaal te beschikken, maar in werkelijkheid hangt het optimale isolatiemateriaal af van uw situatie. Elke woning is anders opgebouwd en vereist daarom een aangepaste aanpak specifiek materiaal.

Bij Gt Foam werken we voornamelijk met kunstof isolatiematerialen zoals PUR, PIR, EPS en XPS. Die zijn net iets duurder dan bijvoorbeeld isolatie van minerale wol (bv. glaswol) of natuurlijke isolatiematerialen (bv. stro) maar beschikken wel over een hogere isolatiewaarde waardoor uw woning of bedrijf nog energiezuiniger wordt.

Bovendien kan u dergelijke isolatiematerialen ook in verschillende vormen verkrijgen. Of u nood hebt aan platen, panelen, dekens, schuim, parels of vlokken hangt af van uw specifieke isolatieproject.

Wij zijn een gecertificeerd aannemer voor uw isolatiewerken waardoor u beroep kan doen eventuele premies. Samen met u bespreken we uw specifieke situatie, wensen en budget om het juiste isolatiemateriaal in de juiste vorm aan uw woning of bedrijf toe te voegen.

Met GF-Foam krijgt u professioneel en efficiënt een energiezuinigere woning, een duurzame investering!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Gt Foam
Voorlaar 12
2381 Ravels, België
BTW: BE0816.904.702
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .