Welkom EVBox

Over ons


Ons bedrijf EVBox is opgericht in 2010 en sindsdien zijn we uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en aanvullende diensten voor elektrische auto’s. Wereldwijd tellen we meer dan 75.000 laadpunten. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en werkzaam over heel België.

Ons doel is om een emissievrije wereld te creëren door elke elektrische auto van de best mogelijke laadoplossing te voorzien. We beschikken over thuis-, zakelijke- en publieke laadpalen. Verder bieden wij ook laadpassen, laadbeheer, snelladers en smart charging aan.

EVBox draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast het voorzien van ecologische laadoplossingen, draait het hoofdkantoor helemaal op groene stroom en besparen we op brandstof, CO2-emissie en benzine.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan zeker een gratis offerte aan en dan bekijken we samen wat we je te bieden hebben.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Waarom zou je gebruik maken van een thuislaadpaal van EVBox? Wel, het antwoord op die vraag is simpel. Ten eerste beschikken onze laadpalen over verschillende laadcapaciteiten. Op die manier kan elke elektrische auto opgeladen worden. Verder is het verschil met een regulier stopcontact dat ze tot 8 keer zo snel opladen. Bovendien gebeurt dat op een veilige manier. Zo hoef je ’s nachts nergens voor te vrezen en kan je op je beide oren slapen.

Het grootste voordeel van een thuislaadpaal is misschien wel dat je altijd zeker bent van een volle accu als je de baan op gaat. Eindeloze zoektochten naar een beschikbaar oplaadpunt en de daaraan gekoppelde hoge oplaadkosten zijn definitief verleden tijd.

Zakelijke laadpalen kunnen dan weer interessant zijn voor je bedrijf. Je speelt ermee in op de groeiende vraag van oplaadpunten voor elektrische voertuigen, je haalt extra inkomsten binnen en je investeert alvast in de toekomst.

Onze publieke laadpaal berust overigens op 3 pijlers: hij is iconisch, duurzaam en efficiënt.

Het principe van smart charging (snelladen) is universeel te noemen: bij het opladen van de auto wordt de stroom verdeeld op basis van de beschikbare stroom en de vraag naar energie op locatie. Smart charging is verder altijd online, kan gekoppeld worden aan zonnepanelen om zonne-energie te integreren, heeft een systeem dat makkelijk te upgraden valt en updates van de software kunnen vanop afstand doorgevoerd worden.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een laadpas, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Het werkt als volgt: vraag een laadpas aan via onze site, krijg de pas binnen de 5 werkdagen thuis toegezonden, registeer de laadpas door “publiek laden” te activeren en je bent vertrekkensklaar om te genieten van meer dan 65000 laadpunten over heel Europa.

EVBox helpt je maar wat graag op weg met laden. Zo helpen we je bij de verrekeningen en terugbetalingen van laadkosten, laten we toe om op elk moment laadsessies vanop afstand te starten en geven we je de volledige controle over het energieverbruik.

Regio ' s van de activiteit
Adres
EVBox
Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen, België
BTW: BE 0632.951.724
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .