Welkom bij Divine Company

Over ons


Bewandel je de piste van zonne-energie en lijkt het je wel wat om een zonneboiler te laten installeren? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Divine Company in te schakelen.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zonneboilers. Onze onderneming is gevestigd in Nevele en we zijn actief in de regio Oost-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we reeds de nodige ervaring opgedaan , wat van ons de ideale partner maakt om de plaatsing van je zonneboiler aan toe te vertrouwen.

Bij Divine Company maken we van de tevredenheid van onze klanten onze topprioriteit. Vandaar willen we steeds een optimale verstandhouding onderhouden met elke klant en hopen we dat ze na die ene klus ook in de toekomst gebruik blijven maken van onze diensten.

Omwille van die reden is het noodzakelijk dat we uitsluitend werken met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus, zodat we kunnen inspelen op eventuele onverwachte wendingen en zodoende niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Vertoon je zeker en vast interesse om met ons in zee te gaan, maar mis je nog net dat duwtje in de rug om je te laten overtuigen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van enthousiaste werknemers staat paraat om samen met jou alle mogelijke opties te overlopen en aansluitend de optie eruit te pikken die jou het meest kan bekoren.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Divine Company trekt voluit de kaart van zonne-energie, meer bepaald in de vorm van zonneboilers. Wij maken enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit tijdens onze werken, die uitgevoerd worden aan een efficiënt tempo en tegen correcte prijzen.

Door te kiezen voor een zonneboiler maak je een uiterst verstandige keuze aangezien je rekening houdt met de natuur. Dat is nog niet alles, want je spaart er eveneens een aardig bedrag mee uit. Warm water wordt tot wel 50% goedkoper en je trekt tot 40% van je investering terug dankzij een premie.

Wij plaatsen zonneboilers voor sanitair, vloerverwarming en zwembaden. Voor de panelen (collectoren) komen zowel platte als hellende daken in aanmerking.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Divine Company
Grote Heirenthoek 34a
0 9850, België
BTW: BE0811.571.086
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .