Welkom bij De Zonnekoning

Over ons


Beseft u dat de zon de krachtigste bron van energie op deze planeet is en kan worden omgezet in bruikbare stroom? En dat die stroom door gezinnen over heel België en de wereld kan worden gebruikt? Wij beseffen dat maar al te goed, want ons bedrijf zet het om in werkelijkheid!

Wij zorgen er al 19 jaar lang voor dat het plaatsen van zonnepaneleninstallaties gemakkelijker is dan ooit tevoren. Natuurlijk doen wij dit niet alleen en kunnen wij rekenen op onze externe partners die wij bewust gekozen hebben.

Bij ons kan u vertrouwen op een sterke, technische en professionele klantgerichte achtergrond, kwalitatieve producten en een uitstekende service. Het is ons doel om onze klanten op weg te helpen naar een betere relatie met het milieu en met hun energie factuur!

Wij proberen uw energiefactuur zo goedkoop mogelijk te houden, want voor iedereen blijft dit toch wel een grote bezorgdheid en dat begrijpen wij ook maar al te goed.

Wij hechten veel belang aan onze klanten en aan ons team en wij streven daarom ook naar directe, transparante en opbouwende communicatie. Gaat u met ons in zee? Dan zal u deze principes meteen opmerken!

Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Welke voordelen zijn er verbonden aan het plaatsen van zonnepanelen? Tegenwoordig zijn zonnepanelen ontzettend populair, maar hoe komt dat dan?

Waarom wordt deze duurzame vorm van energie-opwekking steeds vanzelfsprekender in onze maatschappij?

 • De zon is gratis, dus de stroom die u met behulp van zonnepanelen opwekt, is ook gratis. Misschien denkt u wel dat zonnepanelen in België toch niet veel nut hebben, aangezien de zon niet zo vaak schijnt als in zuiderse landen? Geen zorgen, want daglicht is voldoende. 
 • Van het moment dat u over zonnepanelen beschikt, zal u onbewust veel bewuster omgaan met uw energieverbruik. Een lager stroomverbruik betekent minder kosten aan het einde van de maand en dat willen wij toch allemaal? Bovendien is het ook minder belastend voor het milieu. Twee vliegen in één klap dus!
 • Doordat zonnepanelen geen broeikasgassen uitstoten, staat het vast dat de installatie van zonnepanelen een milieubewuste keuze is en dus beter dan andere (fossiele) energiebronnen.
 • Indien u beroep doet op één van onze erkende installateurs, bent u verzekerd van een veilige en vlekkeloze installatie. Wilt u bovendien ook nog eens dat het zo snel mogelijk gebeurt? Ook dan kan u op hen vertrouwen!
 • Zonnepanelen beschikken nauwelijks over bewegende delen, wat wil zeggen dat er ook amper sprake is van slijtage. Er is dus geen specifiek onderhoud vereist, buiten een regelmatige schoonmaakbeurt uiteraard. Ook hier kan u kiezen om deze taak over te laten aan uw zonnepanelenspecialist.

Bent u eindelijk gereed om te investeren in groene energie en wilt u dat vanaf de eerste keer meteen goed doen? Doe dan beroep op de Zonnekoning en vraag onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
De Zonnekoning
Turnhoutsebaan 287 bus box 12
2100 Antwerpen, België
BTW: BE0731.755.924
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .