Welkom bij Dakwerken Roozenburg

Over ons


Roozenburg Dakwerken is uw expert voor al uw dakrenovaties, zonnepanelen, dakramen, overzetdaken, dakisolatie en -renovaties.Wij zijn actief in de regio van Rijkevorsel en volledig Antwerpen. 

Het team van Roozenburg Dakwerken bestaat stuk voor stuk uit vakmensen met een passie voor het vak. Onze specialisten zijn ambitieus en vakkundig en zorgen bij elk project voor een mooi en duurzaam resultaat. Bij Roozenburg Dakwerken is uw woning in de juiste handen.

Voor ons is heldere communicatie van cruciaal belang: we begeleiden u doorheen het hele proces, zodat u aan het einde van de rit tevreden bent over het resultaat. Daarnaast is veiligheid en netheid een van onze belangrijkste troeven: na de uitgevoerde werken zorgen we ervoor dat alles weer brandschoon is.

Indien nodig zullen ook de ramen worden schoongemaakt, zo heeft u geen grote kuis voor de boeg na de werken. Bovendien werken we goed door en zorgen we ervoor dat ieder project wordt afgerond binnen de drie maanden. 

Voor we aan de werken beginnen komen we uw dak bekijken zodat we de werken en de kosten daarvan op voorhand goed kunnen inschatten. We houden u steeds op de hoogte en gaan transparant te werk. 

Natuurlijk kan u ons ook bereiken indien u advies wenst te krijgen of als u vragen heeft over allerhande dakwerken. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Bent u op zoek naar een ervaren dakwerker? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Roozenburg Dakwerken bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten aan. In onze showroom in Rijkevorsel bent u steeds welkom om een kijkje te komen nemen en u te informeren over ons vakmanschap of vragen te stellen over dakwerken. 

Onze vakmensen hebben ervaring in de renovatie of de aanleg van hellende daken met alle soorten dakbedekking, platte daken met roofing, EPDM of Resitrix. U kan ons dus gerust contacteren voor renovatieprojecten, maar zeker ook voor nieuwbouw. We bespreken samen met u welke stijl u verkiest en welke materialen u wenst. 

Is uw huidige dakbedekking er slecht aan toe? Dan kunnen we een overzetdak plaatsen om u woning weer te voorzien van een nette uitstraling en een beschermend dak. Een overzetdak wordt in panelen  bovenop uw huidige constructie gezet.

Overzetdaken kunnen snel worden geplaatst en zijn goedkoper dan een volledig nieuwe dakbedekking. U kan bij ons vrijblijvend informeren of een overzetdak voor u interessant is.

Bent u van plan uw dak te isoleren? Onze vakmensen hebben de nodige expertise en vakkennis om uw vragen te beantwoorden over alle soorten dakisolatie. We kunnen uw dak isoleren langs de buitenkant, volgens de Sarking-methode, of langs de binnenkant met glaswol of rotswol. Isoleren is zonder twijfel een slimme investering voor uw woning.

Verder kan u ons ook contacteren voor dakkapellen, Velux ramen en andere dakramen of zonnepanelen

Heeft u vragen over dakwerken of zoekt u een betrouwbare dakwerker? Contacteer ons of vraag een offerte aan.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Dakwerken Roozenburg
Bergsken 7
2310 Rijkevorsel, België
BTW: BE0840.320.205
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .