Welkom bij Baeyens Matthias

Over ons


Baeyens Matthias is met House Of Steel in Opwijk uw specialist in staalbouw. Staal is een duurzaam alternatief dat u kan overwegen voor uw bouwproject en tegenwoordig vindt u het niet alleen in de industrie terug.

Al eens gedacht aan een carport, bijgebouw of volledige woning in staal? House Of Steel voorziet een complete opvolging van begin tot eind. House Of Steel biedt oplossingen aan voor uw bouwproject: Interieurrenovatie, aan- of bijbouwrenovatie, fundering, staalconstructie,gevel- of dakafwerking.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Modulebouw

House of Steel, modulebouw op uw maat. Onder modules kan men onder andere bijbouw, een poolhouse, tuinkantoor, buitenverblijf of vakantiewoning verstaan. Een modulegebouw is eigenlijk een snelle, efficiënte en duurzame manier van bouwen. Het leunt zich perfect aan om kleine tot middelgrote gebouwen te plaatsen.

Eerst moet er een ontwerp komen. Dit ontwerp zal ons helpen om alle grondstoffen tot grotere onderdelen om te toveren. En dan begint het grote werk. Alle grote onderdelen worden samen gebracht op de plaats waar u dit gebouw wilt.

House Of Steel werkt vanzelfsprekend met staal. Staal is ook een ideaal materiaal voor modulebouw. Maar ook veel andere materialen zoals bijvoorbeeld hout lenen zich perfect aan modulebouw.

Het verschil tussen modulebouw en traditionelere bouwmethodes is dat de materialen bij modulebouw slechts een fractie van de periode van traditionelere methodes op de werf liggen. Hierdoor zijn de materialen in top staat.

U kunt daarom in geen tijd uw tiny house, poolhouse, bijbouw, vakantieverblijf of tuinkantoor hebben.

Waarom modulaire staalbouw?

House Of Steel werkt met het beste staal om een staalskelet te bouwen voor de module. We maakten de keuze voor modulaire staalbouw omwille van de voordelen die staal biedt:

 • Ten eerste is staal duurzaam en verrassend genoeg milieuvriendelijk. Zo is staal 100% recycleerbaar zonder zijn stevige kwaliteiten te verliezen. Maar het bevordert ook de isolatie mogelijkheden. Het isoleren van de buitenkant van de module gaat veel makkelijker en er zijn minder koudebruggen.
 • Ten tweede zal traditionele houtskeletbouw een lange tijd vergen, waar modulebouw met een staalskelet slechts één tot een paar dagen nodig heeft om u een woning te bieden. De modules worden op voorhand goed gepland en wat in elkaar kan gestoken worden in het atelier, wordt op voorhand gemaakt. Zo zal men, na het vervoeren van de delen naar de plaats waar de module komt te staan, slechts enkele uren nodig hebben om de module in elkaar te steken. Hierdoor besparen we op transport en werkuren.
 • Ten derde modules besparen op termijn eigenlijk wel wat centen. Het is veel makkelijker om het perfect te isoleren. Hierdoor bespaart u behoorlijk wat op uw energiefacturen.
 • Ten laatste heeft men prefabbouw. Bij prefabbouw gaan de muren veel dunner zijn. Deze dunne muren voldoen zowel aan de thermische als de akoestische normen. U zal geen last hebben van ongewenst geluid.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Baeyens Matthias
Steenweg op Dendermonde 29
1745 Opwijk, België
BTW: BE0550409672
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .