Welkom Aqua-Claro

Over ons


Wist u dat zacht water er niet alleen voor kan zorgen dat je toestellen langer meegaan, maar ook dat het beter is voor uw gezondheid? Daarenboven zorgt het voor een daling van uw energierekening. Bij Aqua Claro zijn we expert in waterontharders die uw leidingwater verzachten.
Verder kan u bij ons een filter voor regenwater kopen die onze vakmannen gratis komen installeren.

Wij bieden eveneens een onderhoudsservice aan waarbij er jaarlijks iemand van ons team de filter een onderhoudsbeurt komt geven. Wie van deze service gebruik maakt, ontvangt nog eens maximaal 15 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar die standaard bij elk van onze producten wordt aangeboden.
Tot slot bevat ons assortiment ook verschillende drinkwatersystemen en drinkbars. Zo kan  u elke dag rekenen op zuiver en veilig water.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Het volledige assortiment van Aqua-Claro bestaat uit het volgende:

 • De waterverzachters van Aqua-Claro zijn een logische keuze. Dit onder anderen omdat zij het perfecte toestel afstemmen op uw situatie, want dit is echter afhankelijk van uw jaarlijks waterverbruik en de waterhardheid bij uw thuis. Daarnaast voorzien zij een breed gamma van COMPACT en PERFORMER toestellen, u zal dus gegarandeerd eentje vinden die perfect bij u past.
 • De kwaliteit van uw water is onlosmakelijk gelinkt aan uw levenskwaliteit. Om zuiver drinkwater bij uw thuis te kunnen voorzien, beschikt Aqua-Claro over verschillende oplossingen. Enkele voorbeelden: de Pure Ultra Omgekeerde Osmose, de Pure Premium Omgekeerde Osmose, de Logico Aqua, de ZIP Omgekeerde Osmose en nog veel meer.
 • Waterkoelers op leidingwater kunnen een enorme aanwinst zijn in uw woning of op kantoor. Hun waterkoelers zijn voorzien van ingebouwde filters voor zuiver, gezond water en ze zijn beschikbaar in zowel voetmodellen als in tafelmodellen. Wenst u gekoeld water, of op kamertemperatuur? Of verkiest u misschien zelfs bruiswater i.p.v. plat water? Alles is mogelijk!
 • Wilt u 50% minder drinkwater verbruiken door gebruik te maken van regenwater? U kan dit water namelijk gebruiken om het toilet door te spoelen, om uw kleren te wassen, om te poetsen en nog veel meer. Aqua-Claro biedt hier verschillende oplossingen voor en begeleidt u in het hele proces!
 • Vindt u schone handen altijd en overal van essentieel belang? Dan heeft Aqua-Claro de perfecte oplossing, namelijk mobiele handwas units. Ze zijn overal inzetbaar (in scholen, in winkels, op kantoren, in bedrijven, …) en ze passen bij ieder interieur.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een duwtje in de rug nodig om de samenwerking met ons aan te gaan? Neem in dat geval zeker contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Ons enthousiast team staat je met raad en daad bij in de zoektocht naar de oplossing die optimaal aan jouw persoonlijke wensen en noden voldoet.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Aqua-Claro

Bobex Score : %

Adres
Aqua-Claro
Steenweg Op Blaasveld 72
2801 Mechelen, België
BTW: BE0438.185.721
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Sluiten
 • Zondag: Sluiten
 • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .