Welkom Aldera

Over ons


Aldera heeft vestigingen over België, Nederland, Duitsland en Luxemburg en is met meer dan 40 jaar ervaring verandabouwer en -ontwerper bij uitstek. We plaatsen onder andere houten, aluminium en stalen veranda’s, terras- en zwembadoverkappingen, pergola’s, veranda screens, vlakke lichtstraat en stalen orangeries. Sinds kort zijn we ook gespecialiseerd in bijgebouwen en poolhouses. Dankzij exclusieve ontwerpen, kwalitatieve en duurzame producten en een volledige afstemming op de klant, zijn we bij Aldera specialist in het vervaardigen en plaatsen van terrasoverkappingen.

Als gevolg hiervan, heeft uw overkapping/veranda niet veel onderhoud nodig. Met een patent op een zelfontworpen daksysteem, vormen we bij Aldera bovendien een unicum in Europa. Bij Aldera vinden we het leveren van een impeccabele klantenservice onontbeerlijk. Daarom zorgen we voor een professionele begeleiding van het volledige project. Niet alleen een vlekkeloze dienstverlening, maar ook de creatie van gezellige leefruimtes vormt een prioriteit.

Ons team van ingenieurs, glasspecialisten, designers, staal- en houtbewerkers zorgt ervoor dat aan al uw noden wordt voldaan. Zij brengen hun expertise naar de werkplaats zodat het eindresultaat een bouwwerk is om u tegen te zeggen. In de toekomst zal Aldera echter Miniflat worden, een samenwerking en bundeling van krachten die voor een nog betere dienstverlening zal zorgen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Aldera onder de naam Miniflat is gespecialiseerd in het bouwen van veranda’s , bijgebouwen, pergola’s, zwembadoverkappingen en poolhouses. Heeft u tijdens de quarantaine ook van thuis uit moeten werken en vond u maar niet de geschikte plaats zonder gestoord te worden door uw partner of kinderen? Dit bedrijf zorgt voor de ideale oplossing: een thuiskantoor in een bijgebouw, oftewel een tuinkantoor! Afhankelijk van de job die u uitoefent, kan u uw tuinkantoor zo flexibel mogelijk indelen. Denk maar aan een extra werkruimte, atelier, keuken, … Op deze manier kan u afgezonderd, in volle rust werken en toch dicht bij huis zijn. Miniflat helpt mee met het proces van begin tot einde, volledig op maat gemaakt.

Daarnaast gebruikt Miniflat/Aldera houtmassiefbouw voor bijgebouwen, dit is ecologisch gekapt hout dat gedemonteerd en opnieuw gebruikt kan worden. Het past dus perfect in het plaatje van de circulaire economie. Het heeft uiteraard ook veel andere voordelen. Het zijn houten balken van 12 cm dik en zorgen daarom dus ook voor een uitstekende stabiliteit. Ook de isolatie is optimaal. Miniflat/Aldera zorgt voor een snelle montage en bovendien is het ook makkelijk te onderhouden, er moet slechts om de vier jaar een onderhoud plaatsvinden.

Tenslotte is ook de digitale werking een uitstekend aspect van Miniflat/Aldera. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om voor een persoonlijke, digitale service te kiezen. Dit betekent dat u van begin tot einde persoonlijk wordt begeleid, maar dat de contactmomenten grotendeels online gebeuren. Op deze manier kan u van thuis uit, zonder al te veel moeite, uw droom werkelijkheid zien worden.

Weet u nog steeds niet goed hoe en wat? Geen zorgen, want Miniflat/Aldera beschikt over een inspiratiegids die er ongetwijfeld voor zal zorgen dat u staat te popelen om dit bedrijf te contacteren en uw droom waar te maken!

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

5 review van Aldera

Bobex Score : 100%

Francisco C.

16/09/2016     Mechelen


Project : Veranda voor een woning in Mechelen
Review : heel klantvriendelijk
Patrick P.

22/07/2016     Mechelen


Project : Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Mechelen
Review :
Paul en Karleen C.

08/07/2016     Westerlo


Project : Leefveranda voor in de regio Westerlo
Review : professionele uiteenzetting en het concept is binnen ons budget
Bert G.

15/10/2015     Berendrecht


Project : Veranda gezocht te Berendrecht
Review : Veel info en zeer behulpzaam
Luc J.

10/10/2015     Hoboken


Project : Veranda voor een woning in Hoboken
Review : goede mogelijke leverancier
Adres
Aldera
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in-'t-Goor, België
BTW: BE0414611850
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .