Welkom AC Zwembaden

Over ons


Speel je met de gedachte om een zwembad of poolhouse te laten installeren? Dan is AC Zwembaden de partner die je zoekt! Het plaatsen van zwembaden en poolhouses is namelijk onze grote specialiteit.

Onze firma is gevestigd in Knesselare en wij bedienen de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we reeds de nodige kennis in het vak vergaard, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de branche maakt.

Bij AC Zwembaden stellen we ons als doel om de best mogelijke verstandhouding te onderhouden met onze klanten en om een samenwerking op lange termijn aan te gaan. Daarvoor is het een must dat ons cliënteel steeds tevreden is over onze geleverde diensten.

Daarom hebben we uitsluitend werknemers in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en eveneens beschikken over een minimum aan ervaring. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we altijd mee met het reilen en zeilen in de sector.

Klinkt het aanlokkelijk wat we je te bieden hebben, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat op permanente basis met raad en daad paraat en maakt er een prioriteit van om datgene te verwezenlijken wat jij voor ogen hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Zwembaden en poolhouses, dat is waar het bij AC Zwembaden allemaal om draait. Wij verzorgen voor jou het totaalpakket van start tot finish en uiteraard is ons aanbod heel uitgebreid.

Jij bepaalt zelf wat je precies wenst en wij brengen het ter uitvoering. Je volledig tot rust laten komen in je eigen tuin, zonder ook maar een enkele zorg aan je hoofd te hebben, is onze voornaamste drijfveer.

Volgende zaken behoren tot de mogelijkheden:

 • Zwembad (zowel binnen als buiten)
 • Zwemvijver
 • Poolhouse of terrasbouw
 • Jacuzzi, hydrojets of sauna
 • Ander tuinproject (zoals bijvoorbeeld beplanting)

Voor onze diensten maken wij gebruik van materialen van topkwaliteit die gepaard gaan met een professionele service aan betaalbare prijzen. Verder proberen we steeds met de tijd mee te gaan.

Alles wat uiteindelijk opgenomen wordt in ons aanbod, testen we eerst zelf uit en daarbij leggen we de focus op onze eigen energierekening.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
AC Zwembaden
De Wijngaard 28
9910 Knesselare, België
BTW: BE.0896.581.490
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .