Welkom bij ABC-aannemingen

Over ons


ABC-Aannemingen uit Erembodegem specialiseert zich in totaalrenovatie en grote renovatieprojecten. Ons werkgebied strekt zich uit over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen is ABC-Aannemingen uitgegroeid tot de toonaangevende aannemer in regio Erembodegem. 

Een betrouwbare aannemer is cruciaal voor uw renovatieproject. Daarom werkt ABC-Aannemingen enkel met betrouwbaar werknemers en onderaannemers. Door de combinatie van constante bijscholing, een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring biedt ABC Aannemingen een opmerkelijk hoge prijs-kwaliteit.

ABC Aannemingen staat altijd klaar om u professioneel advies te geven over uw renovatieproject. We luisteren naar uw voorkeuren en geven persoonlijk advies. Daarna werkt ABC-Aannemingen een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Hoe beoordelen andere Bobex-gebruikers de diensten van ABC-Aannemingen? Lees hier alle reviews over ABC-Aannemingen! Indien u op zoek bent naar een goede aannemer, dan loont het zeker de moeite om eens bij ABC Aannemingen langs te gaan. Neem hier contact op met ABC-Aannemingen en ontvang een gratis offerte.

 

Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Totaalrenovatie

Wilt u aan een totaalrenovatie doen, dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden.

 • Zorg dat uw sanitair in orde is. Voer daarom altijd een grondige controle uit voor uw leidingen en dergelijke. Het is mogelijk dat deze verouderd zijn of vol vuil en kalkresten zitten. Dit komt vaak voor in oude huizen die aan renovatie toe zijn.
 • Asbest komt voor in bijna ieder oud huis dat gebouwd is voor de jaren 90. Zorg dat dit weggehaald wordt. Asbest is gevaarlijk en schaadt de longen. Asbest moet op de juiste manier weggehaald worden. Het mag niet afbreken, want zo komen partikels vrij die de longen kunnen kwetsen.
 • Wat met het bouwafval? Hiervoor moet men in rekening houden dat het bouwafval bij een renovatie ook wat vraagt. Dit zal mogelijk in een container terecht komen, en deze container moet daarna ook leeggemaakt worden.
 • Men moet bij een renovatie ook nadenken of de elektriciteit en energiebronnen aan vervanging toe zijn. Zorg dat dit zeker wordt onderzocht. Oude draden kunnen defecten krijgen.
 • Er kan veel misgaan tijdens de afbraakwerken. Vooraleer u zelf wil gaan slopen en neerhalen, kunt u best een deskundige in renovaties contacteren. Want als u per ongeluk een steunmuur neerhaalt, haalt u heel uw woning neer.

Regio ' s van de activiteit
Adres
ABC-aannemingen
Industrielaan 4
9320 Aalst, België
BTW: BE0717999443
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .