Welkom bij BCT

Over ons


Voel je dat de tijd zich stilaan opdringt om je huis te onderwerpen aan gevelwerken in de vorm van een reiniging of een zandstraling? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want in beide gevallen ben je bij BCT aan het juiste adres! Onze firma is gelegen in Balen en we zijn actief in de regio’s Antwerpen en Limburg. Aangezien we ondertussen al meer dan 10 jaar aan de slag zijn in de sector, zijn we uitgegroeid tot een van de meest ervaren en betrouwbare spelers als het aankomt op gevelwerken.

Een van de geheime wapens van BCT is de focus op de tevredenheid van de klanten. We proberen steeds een goede relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze dankzij een eerste samenwerking met positieve afloop ook in de toekomst een beroep blijven doen op onze diensten. Omwille van die redenen maken we de doordachte keuze om uitsluitend mensen aan te werven die de juiste scholing genoten hebben en eveneens beschikken over een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we op permanente basis mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Denk je dat je er goed aan doet om met ons in zee te gaan, maar zou je eerst nog antwoord willen krijgen op bepaalde vragen? Aarzel dan bijgevolg zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste werknemers, zal er alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Voor gevelwerken, en meer bepaald reinigingen en zandstralingen, kan je steeds komen aankloppen bij BTC! De uitvoering van onze klussen gaat overigens hand in hand met materialen van de beste kwaliteit, een snel en efficiënt tempo én eerlijke en marktconforme prijzen. Wij vinden het belangrijk om de klant kwaliteit aan betaalbare prijzen aan te bieden.

Het belang van gevelwerken valt niet te onderschatten. Door kort op de bal te spelen en tijdig tot actie over te gaan, verzeker je je gevel van een langere levensduur en laat je ‘m er weer als nieuw uitzien. Daarbovenop kom je ook nog eens in aanmerking voor een premie tot 1500 euro.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
BCT
Breden Els 31
2490 Balen, België
BTW: BE.0889.515.932
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .